Sauna uscata pentru exterior | FionaSpa Expert

Sauna uscata pentru exterior


O sauna in aer liber, moderna, cu forma sa unica, cubica, facuta pentru a va relaxa fara efort in timp ce va bucurati de beneficiile si intimitatea propriei gradini.

Thermalux redefineste conceptul de sauna pentru acasa oferindu-i un adevarat upgrade, concentrandu-se pe experienta utilizatorului si facand totul despre bunastarea ta.

Saunele noastre in aer liber sunt proiectate fie pentru a fi amplasate de sine statatoare, fie pentru a fi combinate cu alte produse de wellness.

O versiune standard sau un model de servitoare complet personalizata care se potriveste cu adevarat cu personalitatea si designul gradinii tale.

Designul saunei noastre exterioare este acelasi cu versiunea noastra de interior, dar mai izolat si tratat cu un strat de lac din poliester rezistent la UV, facandu-l impermeabil. In acest fel, camera ta de aburi este pregatita sa faca fata celor mai vitrege conditii meteorologice.

Cautati un concept complet de sauna pentru exterior care sa se integreze in culoarea si designul casei sau ferestrelor?

Pe langa aspectul negru, alb sau inox, puteti alege orice din paleta de culori (RAL) doriti.

Interiorul este acoperit cu lemn exotic Termo Ayous, iar finisajul este standard negru sau alb, dar alegerea va apartine in totalitate. Va asiguram ca toate materialele sunt rezistente la caldura si umiditate.

Saunele noastre sunt disponibile in diferite versiuni. Pe langa sauna finlandeza standard, putem oferi si varianta de bio sauna, cunoscuta si sub numele de Sanarium.

Galerie foto sauna uscata pentru exterior


Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta