Jacuzzi de Lux AquaVia Aqualife Spa: Interior & Exterior | FionaSpa Expert

Seria Jacuzzi (Cazi cu Hidromasaj) Aquavia Spa, seria Aqualife


Cazi cu hidromasaj de familie cu un raport calitate-pret imbatabil


Desi este gama de baza oferita de brand-ul Aquavia Spa, cazile cu hidromasaj din seria Aqualife sunt lideri in calitate in sectorul cazilor cu hidromasaj portabile functionale. Cazile cu hidromasaj Aqualife sunt concepute in mod clar pentru relaxare acasa si pentru momente bune cu familia sau cu oaspetii.

Seria Aqualife combina materiale de inalta calitate, cu o structura robusta si componente mecanice si electronice extrem de fiabile. Sunt cazi cu hidromasaj cu costuri optime de intretinere si durabilitate mare. Fara indoiala, o investitie utila pentru casa.

FAQ

1Care sunt cerintele de intretinere si curatare pentru seria de cazi cu masaj sau Jacuzzi Aquavia Spa?
Recomandam curatarea cu regularitate a filtrelor, utilizarea produselor destinate materialului din care sunt confectionate cazile Jacuzzi Aquavia Spa si mentinerea unui nivel optim de apa pentru a functiona in conditii optime si pentru a se evita deteriorarea sistemelor de tip jacuzzi.
2Sunt potrivite cazile pentru hidromasaj Aquavia Spa pentru uz caznic sau pentru case de vacanta?
Cu siguranta! Cazile cu hidromasaj si jacuzzi din Seria Aquavia Spa au preturi optime, atat de achizitie, cat si de intretinere, ceea ce face sa reprezinte alegerea ideala pentru a-ti dota si moderniza locuinta sau casa de vacanta.
3Care este durata de viață a cazilor din Seria Aqualife?
Cazile Jacuzzi Aquavia Spa sunt construite din materiale durabile (atat la nivelul exterior, cat si la nivelul componentelor de tip ”consumabil”), iar durata de viata depinde de utilizarea si întreținerea adecvate. In general, acestea sunt proiectate pentru o durabilitate pe termen lung.
4Ce servicii post-vânzare ofera Fionaspa.ro pentru seria de cazi Jacuzzi Aquavia Spa?
Odata cu vanzarea seriei de Jacuzzi Aquavia Spa oferim si asistenta tehnică, piese de schimb, accesorii precum scari de acces, substante pentru tratarea apei, esente pentru apa din jacuzzi, dar si servicii de mentenanta pentru a asigura funcționarea optimă a produselor pe termen lung.
Cerere oferta
Cerere oferta