Jacuzzi exterior | Fiona Spa Expert

Jacuzzi de Exterior


Jacuzzi exterior, rasfat in tot timpul anului


Daca spatiul permite, ai o gradina ori poate o terasa mare, profita. Pare un moft, dar este tot mai raspandita ideea de jacuzzi de exterior. Cazile de tip jacuzzi FionaSpa pot fi usor instalate in gradini si pe terase, in locuinte rezidentiale, in case de vacanta, cabane, pensiuni etc., iar frigul nu-i o piedica. Sunt incalzite, astfel incat apa ramane oricand calda, chiar si la temperaturi cu minus.

Cand achizitionezi un produs de acest tip, trebuie sa tii cont de mai multe aspecte. Sunt, in prima faza, locul si modul in care urmeaza sa fie amplasat (aer liber, ingropat/montat pe sol), si care dicteaza dimensiunile si tipul de jacuzzi necesar, si mai este si bugetul. O cada de tip jacuzzi, fie ca e jacuzzi de interior ori unul montat in exterior, este in sine o investitie, asa incat trebuie sa te raportezi corect, inca de la inceput, si la acest aspect. Unde mai pui ca, pe langa relaxare, hidromasajul vine si cu multe beneficii pentru sanatate, iar atunci investitia chiar este una importanta.

Jacuzzi exterior ingropat si pe sol - experienta unica a relaxarii in apa

In functie de cum vrei sa fie, ingropat sau montat pe sol, poti alege un model sau altul din oferta de modele de jacuzzi si cazi cu hidromasaj FionaSpa. Ia in calcul, in principal, acest aspect, dar uita-te si dupa altele importante. Spre exemplu, la capacitate, care poate sa fie de 2, 4, 6, chiar 8 locuri, pentru tot atatea persoane, si la dotari (prezenta unor sisteme de filtrare si purificare a apei, sisteme antiinghet, sisteme de siguranta pentru copii etc). Verifica optiunile disponibile din site, vezi si categoria de jacuzzi Aquavia Spa, compara preturi, caracteristici, dotari si alege corect, pentru nevoile tale, un jacuzzi de exterior potrivit.

Jacuzzi DropSpa pentru exterior

Jacuzzi (cazi cu hidromasaj) pentru exterior

Seriile AquaviaSpa pentru jacuzzi de exterior

FAQ

1Cu ce se curata un jacuzzi de exterior?
Este indicat ca la prima utilizare a unui jacuzzi de exterior sa stergi suprafata cuvei cu o laveta moale. Cuva se poate curata cu detergenti non-abrazivi care nu produc spuma, dupa care se clateste cu apa curata. Nu utilizati produse si substante care pot provoca zgarieturi sau afecta suprafata cuvei.
2Ce este un jacuzzi de exterior?
Jacuzzi de exterior este de fapt o cada cu hidromasaj care combina calitatea si performanta, acestea sunt intalnite cel mai des la centrele de infrumusetare. Cazile cu hidromasaj sunt populare datorita numeroaselor avantaje pe care hidroterapia le are asupra sanatatii psihice si fizice.
3Cum aleg cel mai bun jacuzzi de exterior?
Atunci cand alegi sa cumperi un jacuzzi pentru exterior trebuie sa tii cont de cateva criterii: eficienta, buget, dimensiune si model. Poti alege un model de jacuzzi pentru exterior deasupra solului sau ingropat in pamant.
Cerere oferta
Cerere oferta