Saune uscate finlandeze | FionaSpa Expert

Saune uscate de Exterior


Sauna uscata - beneficiile spa-urilor finlandeze chiar in curtea casei tale


Diferentiindu-se de saunele umede care functioneaza pe baza de abur, saunele uscate de exterior sau de interior se folosesc de caldura uscata pentru a crea ambianta relaxanta si purificatoare de care avem cu totii atat de multa nevoie uneori. Astfel, intr-o sauna uscata traditional finlandeza, aerul este incalzit printr-o soba electrica sau cu lemne, temperaturile putand sa ajunga chiar si pana la 100 de grade Celsius, comparativ cu o sauna clasica, unde temperatura poate atinge limita maxima de 45-50 de grade Celsius, adica mai putin de jumatate. Din acest motiv, dar si datorita faptului ca nivelul de umiditate este mai scazut, situandu-se undeva la 5-20%, sauna uscata este preferata de persoanele care sufera de afectiuni respiratorii precum astmul si care nu tolereaza foarte bine aerul prea umed.

Cabina de sauna uscata - echilibrul ideal intre sanatate si relaxare


Stiai ca in Finlanda tratamentele de wellness la sauna uscata reprezinta o traditie veche de secole? Daca ne gandim la numeroasele beneficii pe care aceasta o poate aduce starii generale de bine si sanatatii, putem intelege exact de ce. Pe langa faptul ca imbunatateste imunitatea organismului si reduce stresul si anxietatea, sauna uscata favorizeaza prin temperaturile ridicate din interior relaxarea musculara, detoxifierea si eliminarea celulelor moarte de la nivelul pielii, dar si reducerea congestionarii nazale si imbunatatirea respiratiei pentru persoanele care sufera de afectiuni respiratorii.

Pentru a te putea bucura in totalitate de beneficiile unei astfel de saune de exterior, este foarte important sa o achizitionezi dintr-o sursa de incredere, care te poate asigura de faptul ca in fabricarea produsului s-au folosit doar materiale de calitate superioara, precum lemnul de eucalipt, cedru sau termo ayous, rezistente atat la temperaturi ridicate, cat si la umiditate. Fiona Spa poate deveni cat ai zice „relaxare” aliatul tau de incredere in alegerea saunei uscate perfecte pentru nevoile tale, indiferent daca vrei sa o achizitionezi pentru propria locuinta sau daca detii o afacere in domeniu si vrei sa o dotezi cu aparaturi de ultima generatie. Iti punem la dispozitie atat modele de saune uscate de 2 persoane, pentru a te relaxa asa cum meriti alaturi de jumatatea ta, cat si modele mai spatioase, pentru a petrece adevarate seri spa alaturi de prieteni sau familie.


Saune uscate interior

Saune finlandeze de interior

Produsele noastre de wellness pentru interior sunt adaptate nevoilor si spatiului dumneavoastra.

Lucram doar cu materiale de inalta calitate si garantam o instalare perfecta. Aspectul modern si designul saunelor si bailor noastre de aburi va ajuta sa creati decorul perfect pentru starea de bine acasa.

FAQ

1Ce este o sauna uscata?
Sauna uscata este cunoscuta si sub denumirea de sauna finlandeza, reprezinta o camera special conceputa pentru expunerea la temperaturi ridicare si umiditate scazuta.
2Care este temperatura maxima dintr-o sauna uscata?
Saunele uscate de tip finlandeze au o temperatura de functionare cuprinsa intre 70°C si 100°C.
3Cat ar trebui sa dureze o sedinta in sauna uscata?
Medicii recomanda limitarea timpului petrecut in sauna, de aceea este ideal sa incepi cu sesiuni de la 5 pana la 10 minute. Poti creste durata in functie de nivelul de toleranta al organismului la caldura din interiorul saunei uscate.
4Cat de des pot utiliza sauna uscata?
Este considerata rezonabila o sesiune de 1-3 ori pe saptmana, frecventa utilizarii saunei uscate fiind determinata de starea de sanatate si toleranta organismului.

Cerere oferta
Cerere oferta