Jacuzzi de interior I Fionaspa.ro

Jacuzzi de Interior


Jacuzzi interior - experienta SPA in intimitatea casei tale


Experienta jacuzzi-ului nu o ai doar in centre SPA ori in cabane la munte. Poti sa o ai chiar la tine acasa, in interior sau in gradina ori pe terasa, daca alegi varianta de jacuzzi de exterior.

Modelele de jacuzzi si cazi cu hidromasaj FionaSpa de interior combina performanta si calitatea pentru a oferi experienta unica a SPA-ului in intimitatea casei tale, in orice perioada din an. Vin cu caracteristici si dotari diferite, pentru a acoperi o gama cat mai variata de nevoi si au garantia calitatii pentru segmentul lor pe piata. In plus, au puterea sa schimbe cu totul estetica spatiului prin design, fie ca vorbim de un spatiu aflat la interior, de o curte, o gradina sau de o terasa mare, daca sunt montate afara. Pentru ca sunt modele care pot fi montate cu succes si in aer liber, acolo unde spatiul permite.

Cada jacuzzi interior - spatiul face diferenta in utilizare

Cazile de tip jacuzzi FionaSpa instalate in interior, in case rezidentiale, in centre SPA, pensiuni si cabane se bucura de popularitate in randul oamenilor de toate varstele. Sunt destinate pentru a fi utilizate de 2, 4, 6, pana la 8 persoane si, la fel ca in cazul acelora montate afara, pot fi ingropate ori la nivel cu solul. Tine de preferinte, dar si de loc, si trebuie gandit bine acest aspect, chiar dinainte sa fie ales produsul.

Consulta si tu modelele de jacuzzi de interior disponibile in site, arunca o privire si in categoria de jacuzzi Aquavia SPA si alege produsul care sa atinga cat mai multe dintre asteptarile tale. Daca ai nevoie de ajutor, iti oferim bucurosi consultanta.


Seriile AquaviaSpa pentru jacuzzi de interior

Jacuzzi (cazi cu hidromasaj) pentru interior

Jacuzzi DropSpa pentru interior

FAQ

1Care sunt beneficiile unui jacuzzi de interior?
Un jacuzzi de interior ajuta la relaxarea muschilor si ameliorarea durerilor musculare si articulare, jeturile de apa si aer din jacuzzi ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine, reprezinta o metoda de relaxare si elimina stresul de peste zi.
2Care este diferenta dintre o cada simpla cu hidromasaj si un jacuzzi de interior?
O cada simpla cu hidromasaj are dimensiuni mai reduse comparativ cu un jacuzzi. Cazile tip jacuzzi folosesc atat hidromasajul cat si aeromasajul, combina jetul de apa si jetul de aer pentru a oferi rezultate mai bune. Cazile tip jacuzzi de la Fiona Spa sunt potrivite atat pentru interior cat si pentru exterior.
3Ce tip de jacuzzi de interior sa aleg?
Alege un jacuzzi de interior in functie de preferintele si necesitatile individuale. Iata cateva aspecte importante de care sa tineti cont inainte de a face o achizitie: marimea si spatiul disponibil pentru amplasarea jacuzzi-ului, functionalitatile disponibile, costurile de instalare si intretinere.
Cerere oferta
Cerere oferta