Despre noi | Fiona Spa Expert
 

Showroom


Adresa: Strada Glodeni 1-3, București 023824, in incinta Club Pescariu Sports&Spa

 

Deschide in aplicatiile de navigare

Fiona Spa Expert Showroom - Directions    Fiona Spa Expert Showroom - Directions


Despre noi

Aducem in Fiona Spa toata experienta echipei Fiona Construct, dobandita din 1996 incoace, in Spania si in Romania, in domeniul proiectarii si constructiei de piscine. Pentru ca ne-au cerut-o atat clientii, cat si producatorii cu care am lucrat ani la rand, ne-am pregatit temeinic pentru a ne servi clientii rezidentiali sau publici de cazi de hidromasaj, swimspa-uri ori saune cu aceeasi exigenta cu care ii servim pe cei de piscine.

Si ne bazam pe fapte!

Echipa noastra tehnica are printre instalatori si electricieni oameni care ne-au fost alaturi inca de la inceput. Genul acela rar de mesteri de scoala veche care invata repede si bine sa lucreze excelent cu tehnologii noi.

Pachetul de servicii cuprinde tot ceea ce e nevoie pentru predarea la cheie, in mod impecabil, a proiectelor. Incepem prin a oferi consultanta in alegerea celor mai potrivite variante de cazi de hidromasaj, swimspa-uri (piscine all season cu inot contracurent) ori saune. Includem transportul, montajul si punerea in functiune, dar si esentiala curatenie de dupa santier. Adaugam service-ul in garantie, mentenanta si vanzarea de accesorii pentru spa si saune, umede, uscate ori cu infrarosu.

Produsele cu care lucram sunt toate rezultatul premiat al muncii de design si productie al unor firme renumite din Europa. Create, produse si aduse din proximitatea geografica a propriului continent, saunele, spa-urile si cazile de hidromasaj au o calitate europeana vizibila prin estetica formelor, dar si prin atentia deosebita la materialele folosite si la finisaje. Fiind produse integral in fabrici din Spania, Finlanda sau Belgia, toate produsele pe care vi le propunem vin cu avantajul de a avea la indemana echipe puternice de suport tehnic si acces facil la accesorii ori piese de schimb.

Va invitam la showroom pentru a ne cunoaste si a va da toate detaliile despre produsele noastre!

Parteneri oficialiCerere oferta
Cerere oferta