Saune Infrarosu | FionaSpa Expert

Saune cu Infrarosu de Interior sau Exterior


Saune moderne cu infrarosu


Cine nu isi doreste sa se rasfete cu un tratament termic din cand in cand? Ei bine, pentru asta exista saunele pentru interior si exterior pe care le punem la dispozitie clientilor nostri. Acestea ofera o stare de bine, relaxeaza muschii incordati si reprezinta solutia ideala pentru un final de zi stresanta. Echipamentele puse la dispozitie se remarca prin design de lux, exterior impermeabil si un interior acoperit cu lemn exotic si elegant. Sauna cu infrarosu are un pret corect corelat cu toate functionalitatile sale: WiFi, spatar ergonomic, mai multe culori, cromoterapie, comanda Touch screen si multe altele.

Sauna cu infrarosu - materiale premium si instalare perfecta


Designul saunelor noastre se potriveste perfect atat in exterior, cat si in interior, deoarece lucram cu materiale premium, de calitate inalta si asiguram o instalare ca la carte a echipamentelor. Alaturi de noi, clientii se bucura de un decor perfect si obtin starea de bine de care au nevoie chiar in propria locuinta. Produsele dispun de trei tipuri de infrarosu: apropiat, mediu si indepartat, fiecare dintre ele avand propriile beneficii pentru sanatate. Pe langa saunele cu infrarosu disponibile in gama noastra, clientii pot opta si pentru saune umede de exterior sau saune uscate de exterior, in functie de preferinte si nevoi. Contacteaza-ne pentru a afla pretul saunei cu infrarosu si alte detalii pe care doresti sa le cunosti. Suntem alaturi de tine pentru a face o achizitie perfecta!


Saune cu infrarosu pentru interior si exterior

FAQ

1Care este principiul de functionare al saunelor cu infrarosu?
Aceste tipuri de saune folosesc radiatiile infrarosii pentru a incalzi corpul si a stimula transpiratia, aducand astfel beneficii pentru sanatate si relaxare.
2Care sunt beneficiile saunei cu infrarosu?
Folosita intr-un mod corespunzator, sauna cu infrarosu ofera numeroase beneficii: ajuta la relaxarea corpului si reduce stresul activitatilor zilnice, amelioreaza durerile musculare si articulare, imbunatateste circulatia sangelui si detoxifica organismul prin transpiratie.
3In ce perioada a zilei este recomandata utilizarea saunei cu infrarosu?
Sauna cu infrarosu poate fi folosita in orice moment al zilei, nu exista o perioada specifica a zilei in care sa fie considerata cea mai buna. Poti apela la o sedinta in sauna cu infrarosu cand iti permite timpul si ai nevoie de relaxare.
4Cum te pregatesti pentru o sesiune in sauna cu infrarosu?
Este important sa te hidratezi atat inainte cat si dupa incheierea sesiunii in sauna cu infrarosu, alege sa intri in sauna in costum de baie sau lenjerie intima pentru a permite radiatiilor sa ajunga la piele, seteaza temperatura si durata sesiunii si, cel mai important, nu uita sa te relaxezi.
Cerere oferta
Cerere oferta