Saune de Interior | FionaSpa Expert

Saune de interior

Sauna de interior - decorul perfect pentru starea de bine de acasa

O sauna este solutia ideala de wellness, atat pentru propria locuinta, cat si pentru persoanele care administreaza hoteluri, centre SPA sau centre sportive. Produsele disponibile in magazinul nostru online pot fi adaptate foarte usor de catre arhitecti si designeri, pentru a raspunde nevoilor clientilor si spatiului disponibil.

Lucram doar cu materiale de calitate inalta, care garanteaza o instalare perfecta, indiferent de spatiu. Designul saunelor si aspectul modern al bailor care rezulta dupa folosirea serviciilor si a produselor noastre va ajuta sa creati decorul perfect pentru starea de bine acasa. Aveti la dispozitie posibilitatea de a va orienta catre saune umede, uscate sau cu infrarosu, in functie de nevoi si dorinte.

Saune pentru interior - solutia ideala de wellness pentru orice spatiu

Pe langa saunele de interior, designurile noastre atemporale si minimaliste se potrivesc de minune si in afara casei, ceea ce inseamna ca poti apela cu incredere la saune de exterior, ce vor oferi un upgrade uimitor gradinii tale. Fiecare dintre acestea se pot instala in hoteluri, centre SPA sau oriunde isi doresc clientii rezidentiali sau publici. Echipa noastra tehnica se bucura de electricieni si instalatori cu experienta in domeniul proiectarii si constructiei de piscine. Pachetul de servicii pe care il avem disponibil cuprinde tot ceea ce e nevoie pentru predarea la cheie a proiectelor. De la serviciile de consultanta si pana la montaj si punere in functiune, iti garantam rezultate impecabile.


Saune de interior - Wellness la tine in casa

FAQ

1Ce tipuri de saune de interior exista?
Printre saunele potrivite pentru interior se numara saunele cu infrarosu, saunele uscate si cele umede, fiecare tip avand caracteristici si functii specifice.
2Cum se intretine o sauna de interior?
Se recomanda verificarea periodica a sistemului de incalzire si curatarea regulata a suprafetelor. Consulta manualul de utilizare al saunei sau apeleaza la specialisti pentru mentenanta periodica.
3Care sunt regulile de siguranta pentru utilizarea unei saune de interior?
Respecta regulile generale pentru utilizarea saunei: limiteaza timpul petrecut in sauna, incepe cu sesiuni scurte, crescand durata in functie de rezistenta corpului, este foarte important sa te hidratezi, evita alcoolul inainte si in timpul folosirii saunei, intrerupe sesiunea imediat ce simti ameteli sau disconfort.
Cerere oferta
Cerere oferta