Saune de Exterior | FionaSpa Expert

Saune de exterior

Sauna de exterior - perfecta chiar si pentru cea mai mica gradina

Ideea unei saune iti surade, dar nu ai loc in interiorul casei? Acum este posibila instalarea unei saune de lemn de exterior, chiar in curte! Venim in ajutorul dumneavoasta cu solutii viabile pentru un cadru perfect de wellness si garantia ca asteptarile vor fi cu mult depasite.

O cabina cu sauna de exterior este o solutie ideala atat pentru locuinte rezidentiale, cat si pentru hoteluri, pensiuni, centre SPA sau centre sportive. Acestea pot fi instalate si montate chiar si in spatii restranse, asa cum sunt gradinile de mici dimensiuni. Pe langa beneficiile legate de sanatate, asigura si o transformare estetica pentru orice spatiu!

Sauna de exterior care ofera gradinii tale un upgrade spectaculos

Saune umede, uscate sau cu infrarosu? Optiunile puse la dispozitie de catre echipa nostra sunt infinite, iar produsele noastre sunt mereu elegante, calitative si atemporale. Aceste solutii sunt folosite de arhitecti si designeri care isi doresc proiecte realizate cu succes, atat calitative, cat si deosebite din punct de vedere estetic. Saunele pentru exterior reprezinta o metoda de relaxare moderna si reusesc sa insufle o stare de sanatate mult dorita. Dispunem de o echipa profesionista, cu multa experienta in domeniu si servicii complete, de la consultanta, pana la montaj, punere in functiune si chiar curatenia de dupa. Produsele noastre se remarca prin estetica formelor si prin atentia acordata materialelor folosite in constructie, dar si finisajelor.

Saune de exterior, saune uscate, umede, cu infrarosu


Cerere oferta
Cerere oferta
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a va oferi cea mai relevanta experienta, amintindu-va preferintele si vizitele repetate.