Cada cu hidromasaj Drop Vuolle | Fiona Spa Expert

Cada cu hidromasaj Drop Vuolle


Drop Vuolle este un model de Jacuzzi modern pentru exterior, care combina designul impecabil al brand-ului Drop Design Spa cu duze de masaj si tehnologie spa de ultima ora. Exista persoane care il prefera sa il cuprinda si in ambient interior.

Cuvantul finlandez Vuolle se refera la o sectiune a unui rau cu un parau puternic, un flux constant si vartejuri la margini. Amplasat la exterior, cu Drop Vuolle puteti simti murmurul raului in timp ce lumina se joaca pe suprafata apei si va puteti bucura de efectul calmant al apei calde.

Pe langa aspectul sau discret si elegant, duzele de masaj garanteaza ca Drop Vuolle este o experienta holistica pentru toate simturile.

Acest model de jacuzzi este un adevarat lux de zi cu zi!

Detine patru scaune de masaj si 32 de duze de hidromasaj.

In jacuzzi este spatiu suficient de mare pentru 6-8 persoane, in functie de tipologia corporala.

Jacuzzi-ul pentru exterior Vuolle este proiectat si fabricat in Finlanda si garanteaza o experienta de relaxare de prima clasa. Inca din fabrica sunt testate functionalitatea si tehnologia jacuzzi-ului ‘’la apa’’.

Toate modelele de jacuzzi ale brand-ullui Drop Design Spa sunt proiectate pentru utilizare pe tot parcursul anului si pot fi pastrate gata de utilizare indiferent de vreme. In fabrica este conceput si realizat inclusiv incalzitorul electric.


Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta