Cada cu hidromasaj Home Spa | FionaSpa Expert

Cada cu hidromasaj Home Spa

Acasa ca la hotel sau intr-un hotel ca acasaCada cu hidromasaj din seria Exclusive Spa
Dimensiuni: 215x171x75 cm
Numar locuri: 4 locuri (sezut)

Descarca prezentarea - PDF

Home Spa este cea mai atractiva cada cu hidromasaj minimalista din acest moment, special conceputa pentru cupluri si ideala pentru apartamentele de hotel si camerele superioare, precum si pentru casele private.

Dimensiunile sale compacte contrasteaza cu versatilitatea sa, datorita unui design care permite patru pozitii diferite pe doua zone.

Cele 20 de jeturi de hidromasaj ale Home Spa asigura un hidromasaj complet al spatelui, cu caracteristici diferite in fiecare dintre pozitiile sale deoarece duzele sunt pozitionate strategic pe puncte musculare si grupe de muschi. Cele 8 duze de aer activeaza circulatia sangelui de la talpile picioarelor pana la fese, cu efecte pozitive atat in ceea ce priveste relaxarea, cat si recuperarea musculara.

Home Spa are patru lumini LED pentru a crea un mediu unic si confortabil, care poate fi controlat, la fel ca toate functiile cazii cu hidromasaj, printr-un ecran tactil din sticla (panou Touch). In ceea ce priveste designul, care include finisaje acrilice complet personalizate si optiunea de cabinet exclusivul Solid Surface, Home Spa este o adevarata solutie cu valoare adaugata.

Home Spa este o cada cu hidromasaj imuna la ultimele tendinte si care rezista testului timpului, spatiu intim pentru cupluri in care timpul se opreste iar stress-ul si tensiunile sunt uitate. O bijuterie de pret intr-o suita de hotel; o atingere care duce o casa la urmatorul nivel.

Dimensiunile sale compacte (215x171x75cm) contrasteaza cu versatilitatea sa, datorita unui design care permite patru pozitii diferite in cele doua zone in forma de sezlong.

Elemente finisaje cuva (interior)


Elemente finisaje cabinet (exterior)


Cada cu hidromasaj Home Spa - Descopera gama premium FionaSpa

Cada cu hidromasaj Home Spa - Descriere

Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
pure-198×99
Pure Line Lighting
water-care-198×99
Water Care
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
clean-water-198×99
Clean Water
color-198×99
Colour Sense
relax-198×99
Relax Impact System
ecospa-198×99
EcoSpa
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta