Swimspa Sky | FionaSpa Expert
Swimspa Sky- Cada cu hidromasaj

Swimspa Sky

Intim si seducatorCada cu hidromasaj din seria Exclusive Spa
Dimensiuni: 400 x 230 cm
Numar locuri: 1 (sezut)

Descarca prezentarea - PDF

Swimspa Sky ideal pentru toate anotimpurile


O piscină pentru interiorul casei? O cadă cu hidromasaj pentru exterior? Sau poate invers? Sky SwimSpa este o alegere versatilă, cu dimensiuni compacte (4 x 2,30 m) și gata de instalare imediată. Conceput pentru performanțe remarcabile atât în interior, cât și în exterior, fie într-o grădină sau pe o terasă.

Ca parte a gamei SwimSpa de la Aquavia Spa, dimensiunea modelului Sky îi conferă capacitatea de a funcționa ca o piscină, menținând în același timp toate beneficiile wellness-ului datorită circuitului său cu 12 jeturi de hidromasaj dispuse vertical pe unul dintre colțurile interioare. În plus, încălzitorul său puternic (3.000 W) reglează cu ușurință temperatura apei, atât în interior, cât și în exterior, indiferent dacă este utilizat pentru activități sportive sau pentru relaxare și recreere.

În cele din urmă, Sky SwimSpa oferă numeroase posibilități, de la momente relaxante și plăcute petrecute în compania celor dragi, până la înotul la cel mai înalt nivel.

Alege Sky SwimSpa dedicat oamenilor


Tehnologia ar trebui întotdeauna să slujească îmbunătățirii calității vieții și stării de bine a oamenilor, un obiectiv pe care Aquavia Spa îl urmărește constant. Un exemplu elocvent în acest sens este sistemul nostru exclusiv Colour Sense, un dispozitiv de cromoterapie cu LED-uri, ușor de configurat pentru a îmbunătăți experiența de relaxare prin intermediul senzațiilor transmise de culori; și rămâne în liniște datorită sistemului nostru inovator de purificare Silent Pump de la Aquavia Spa. În ceea ce privește igiena, Sky SwimSpa dispune de tratamentul nostru cu ultraviolete, un sistem de dezinfectare cu lumină ultravioletă care reduce utilizarea produselor chimice de tratare a apei cu 80%.

Eficiența energetică și durabilitatea sunt elemente esențiale pentru Aquavia Spa. În plus față de echipamentul său extrem de eficient și baza izolată, Sky SwimSpa include capacul nostru izolant exclusiv, Energy Saving Cover, care previne, de asemenea, evaporarea și, atunci când este utilizat în aer liber, protejează acrilul și apa împotriva efectelor nocive ale razelor solare. În plus față de capac, beneficiem de funcția EcoSpa. Departamentul nostru de cercetare și dezvoltare a verificat că acesta asigură economii de energie de 69%, chiar și în condiții de temperaturi extreme de până la -15ºC.

Toate echipamentele și kiturile tehnice necesare pentru ca Sky SwimSpa să funcționeze sunt integrate în cadrul său metalic non-coroziv, astfel încât instalarea să fie rapidă și ușoară: conectați-l și este gata de utilizare. Cadru este protejat de un cabinet exterior rezistent la intemperii, cu garanție completă.

Într-adevăr, la Aquavia Spa oferim garanții pe termen lung, deoarece avem încredere deplină în calitatea căzilor noastre cu hidromasaj și SwimSpa: 15 ani pentru cadru, 10 pentru acril și 2 pentru orice componentă. Ne dorim să ne asigurăm că clienții noștri își amintesc întotdeauna că au făcut cea mai bună alegere atunci când au optat pentru Aquavia.

Elemente finisaje interior


Elemente finisaje exterior


Swimspa Sky - Descopera gama premium FionaSpa

Sky Swimspa - Descriere

Caracteristici


metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
wooder-198×99
Woodermax
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
ecospa-198×99
EcoSpa
europe-198×99
Fabricat in Europa
energy-saving-198×99
Husa economisire energie
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pure-198×99
Pure Line Lighting
pump-198×99
Silent Pump
clean-water-198×99
Clean Water
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
relax-198×99
Relax Impact System

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta