Cada cu hidromasaj Compact SwimSpa (incastrat) | FionaSpa Expert

Compact SwimSpa Inground

Piscina cu inot contracurent (model special pentru incastrare)Piscina cu inot contracurent din seria SwimSpa
Dimensiuni: 400x230x138cm

Descarca prezentarea - PDF

Intreaga familie se va putea bucura de acest Swimspa! Dedicata deopotriva copiilor ca si minipiscina dar si adultilor ce pot face exercitii de aqua gym, fie cu modelul standard, fie cu accesoriile optionale. Cele 4 jeturi de apă puternice cu turbulente minime vă permit să înotați fără oprire pe tot parcursul antrenamentului, să mergeți împotriva curentului sau sa faceti diverse exercitii fitness, Aquabike etc.

Fara indoiala, aceasta este cea mai spatioasa si totusi compacta piscina privata disponibila pe piata, masurand 400x230x138cm, oferind o zona spatioasa dedicata inotului/aqua fitness-ului si o zona de relaxare formata dintr-o coloana de masaj verticala completa in 16 puncte.

Printre altele, modelul standard de piscina cu inot contracurent SwimSpa Compact vine si cu caracteristici remarcabile precum sistemul de cromoterapie Color Sense (cinci spoturi LED subacvatice) si tratamentul cu ultraviolete (un sistem de dezinfectie care utilizeaza cu 80% mai putine produse de tratare a apei) etc. Ofera in acelasi timp un spatiu mult mai generos in care te poti desfata.

Una peste alta, acest model este un exemplu clar de piscina privata folosita in orice anotimp al anului sau in orice moment al zilei. Pe scurt SwimSpa Compact imbina fiabilitatea cu frumusetea. Structura eleganta a cabinetului sustinuta de cadrul metalic galvanizat aduc modelului SwimSpa eleganta si functionalitate pentru caminul tau. Este fabricat din materiale durabile care practic nu necesita intretinere. Varianta de piscina speciala pentru incastrare vine cu optiunea fara cabinet exterior si se imbina bine perfect cu imprejurimile.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta