SwimSpa Compact | FionaSpa Expert

Compact SwimSpaPiscina cu inot contracurent din seria SwimSpa
Dimensiuni: 400x230x138cm

Descarca prezentarea - PDF

Compact SwimSpa este cel mai spatioas, dar compact, model de Swimspa disponibil pe plan mondial. Masurand 400x230 cm, ofera o zona mare a culoarului de inot si o coloana completa de masaj verticala.

Intreaga familie se poate bucura de acest Swimspa: copiii il folosesc ca o mini piscina, de dimensiunea perfecta pentru ei, iar adultii au o zona de 2 metri unde pot face exercitii aqua fitness sau exercitii folosind kit-ul de fitness si alte accesorii. Ulterior exercitiilor, relaxati-va cu un hidromasaj linistitor cu coloana de masaj verticala ce detine un total de 16 puncte de masaj.

In aceasta piscina cu inot contracutrent ce se poate folosi pe tot parcursul anului, exista suficient spatiu pentru a face inot in contracurent, cu 4 jeturi puternice de apa, dar fara turbulente, care va permit sa inotati fara oprire pe tot parcursul antrenamentului sau sa mergeti impotriva curentului. Are doua bare din otel inoxidabil pentru sustinere in timpul exercitiilor de fitness acvatic si poti relaxa coloana de masaj verticala din lateral.

Sistemul de filtrare cu cartus inclus in acest kit compact fiind protejat de o structura metalica anticoroziva. Are functia Silent Pump ultrasilentios si include un sistem de dezinfectie care functioneaza prin lumina ultravioleta Ultraviolet Treatment, ce utilizeaza cu pana la 80% mai putin produs de tratare a apei. Apa mereu limpede in timp ce practicati activitatea preferata, intr-o atmosfera invaluitoare de lumina, culoare si sunet spectaculos: pe scurt, o experienta nepretuita.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Elemente finisaje exterior (cabinet)


Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta