Sudorium - sauna cu 5 functii intr-un produs | FionaSpa Expert

Sudorium - sauna cu 5 functii intr-un produs


O stare de sanatate care contine cinci caracteristici diferite? Va prezentam „Sudorium”, cel mai nou produs brand Thermalux.

Termenul Sudorium provine din cuvantul latin „sudor”, care inseamna „transpiratie”. Un nume perfect pentru acest wellness unic, care va ofera : trei tipuri diferite de saune, o baie de aburi si un dus, toate intr-un singur produs.

Caracteristicile produsului

Aceasta combinatie unica de wellness acasa este definitia absoluta a relaxarii.

Acest produs 5 in 1 are o forma moderna de cub si ofera o sauna finlandeza, o sauna bio, o sauna cu infrarosu, o baie de aburi si un dus.

Sudorium va permite sa va adaptati starea de bine la nevoile dumneavoastra si sa va configurati propriul program de sauna. Ai chef de o sesiune de sauna uscata sau una mai umeda? Puteti adapta cu usurinta temperatura si puteti alterna intre sauna finlandeza sau sauna bio.

Sudorium are inclusa o functie cu infrarosu pentru a crea instantaneu sauna cu infrarosu. Am vrut sa includem si o camera de aburi de ultima generatie, oferind 100% umiditate. Sauna cu aburi vine cu o banca Corian alba sau neagra. De asemenea, aveti optiunea de a avea un scaun incorporat care ofera spatiu pentru mai multe persoane. In plus, Sudorium are si un dus incorporat.

Doriti sa va creati Sudorium personalizat unde puteti alege combinatia de wellness care se potriveste nevoilor dvs.? Va ajutam sa asamblati starea de bine a casei visurilor dumneavoastra.

Pe langa numeroasele sale functii, Sudorium este disponibil si in diferite tipuri de materiale exterioare, cum ar fi lemnul sau aluminiul. Sudorium vine in mai multe dimensiuni, dar putem realiza cu usurinta un design personalizat.

Galerie foto Sudorium - sauna cu 5 functii intr-un produs


Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta