Sauna uscata pentru interior | FionaSpa Expert

Sauna uscata pentru interior


Saunele noastre interioare sunt realizate din cele mai bune, mai calitative si inovatoare materiale.

Exteriorul este acoperit cu aluminiu, unde aveti optiunea fie sa alegeti un aspect inox, fie sa alegeti negru sau alb, cu un finisaj lucios sau mat. Fatada este dotata cu o fereastra din sticla moderna si sofisticata, termorezistenta.

De asemenea, puteti alege sa aveti sauna noastra interioara incorporata fara nicio suprafata exterioara si sa o finisati cu materialul preferat.

Interiorul saunei uscate este acoperit cu lemn exotic Termo Ayous pentru a crea un design elegant. Pentru a perfectiona cu adevarat acest aspect, amplasam banci spatioase pentru relaxare. Finisajul interior este standard negru sau alb, dar va oferim libertatea de a va alege culorile disponibile.

O sauna uscata de interior, moderna, cu forma sa unica cubica, facuta pentru a va relaxa fara efort in timp ce va bucurati de beneficiile si intimitatea propriei case.

ThermaLux redefineste conceptul de wellness acasa oferindu-i un adevarat upgrade. Concentrandu-te pe experienta utilizatorului si facand totul pentru bunastarea acestuia

Saunele noastre sunt proiectate fie pentru a fi amplasate de sine statatoare, fie pentru a fi combinate cu alte produse de wellness. O versiune standard sau un model combo complet personalizat care se potriveste cu adevarat cu personalitatii si ambientului casei tale.

Locatia camerei tehnice se stabileste in consultare cu beneficiarul.

Galerie foto sauna uscata pentru interior


Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta