Sauna umeda cu dus pentru exterior | FionaSpa Expert

Sauna umeda cu dus pentru exterior

O sauna in aer liber moderna, cu o forma cubica unica, facuta pentru a va relaxa fara efort in timp ce va bucurati de beneficiile si intimitatea propriei gradini. Thermalux redefineste conceptul de wellness acasa, oferindu-i un adevarat upgrade.

Pentru cei care doresc cu adevarat sa duca relaxarea la un alt nivel, am conceput o sauna in aer liber cu o combinatie de dus.

Oferim un mic pasaj pentru a integra pe deplin dusul sau construim o sala de dus alaturata saunei, permitandu-va sa faceti dus in deplina intimitate.

Dusul si sauna se incalzesc in acelasi timp, astfel incat sa puteti incepe tratamentul spa cu un dus preincalzit.

Caracteristicile produsului

Designul saunei noastre exterioare este acelasi cu versiunea de interior, dar mai izolat si complet impermeabil. Exteriorul saunei este acoperit cu foi de aluminiu. Se aplica un tratament cu un strat de lac din poliester rezistent la UV, facandu-l impermeabil. In acest fel, camera ta de aburi este pregatita sa faca fata tuturor tipurilor de conditii meteorologice. Pentru finisajul exterior, puteti alege fie un aspect complet inox, fie puteti alege o culoare RAL la alegere, imbinand-o perfect cu culoarea si designul casei sau ferestrelor dumneavoastra.

Interiorul este acoperit cu lemn exotic Termo Ayous, iar finisajul nostru este standard negru sau alb, insa, alegerea va apartine in totalitate. Ne asiguram ca toate materialele sunt rezistente la caldura si umiditate.

Galerie foto sauna umeda cu dus pentru exterior


Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta