Sauna cu spatiu de depozitare pentru exterior | FionaSpa Expert

Sauna cu spatiu de depozitare pentru exterior


Spune DA relaxarii in propria gradina.

Thermalux redefineste cu adevarat conceptul de wellness acasa.

O sauna pentru exterior cu un design minimalist si contemporan.

Saunele noastre pentru exterior poate fi dotat in diferite variante, chiar si cu o camera de depozitare. Acest spatiu poate folosi cu usurinta ca spatiu tehnic pentru piscina ta sau doar ca un loc unde iti poti depozita lucrurile. Vrei sa te schimbi rapid inainte de a pasi in sauna? Acest spatiu suplimentar poate fi transformat si intr-un vestiar.

Caracteristici produs

Sauna noastra exterioara cu spatiu de depozitare este complet izolata suplimentar celei pentru interior si impermeabila. Depozitul este realizat din aceleasi materiale si poate fi finisat si in OSB.

Exteriorul saunei este acoperit cu aluminiu, lemn exotic Termo Ayous sau o combinatie a ambelor. Am pus un strat de lac rezistent la UV, facandu-l impermeabil, pregatit sa faca fata tuturor conditiilor meteorologice.

Pentru finisajul exterior, puteti alege fie un aspect complet inox in nuante monocromatice de alb si negru, fie puteti alege o culoare la alegere, imbinand-o perfect cu designul casei sau ferestrelor dumneavoastra.

Interiorul este acoperit cu lemn exotic Termo Ayous, iar finisajul nostru este standard este de negru sau alb, insa alegerea va apartine in totalitate. Ne asiguram ca toate materialele sunt rezistente la caldura si umiditate.

Galerie foto Sauna cu spatiu de depozitare pentru exterior

Cerere oferta
Cerere oferta