Sauna cu infrarosu pentru exterior | Fiona Spa Expert

Sauna cu infrarosu pentru exterior


Cu totii trebuie sa ne rasfatam cu un tratament termic din cand in cand, pentru o stare de bine si pentru a ne relaxa musculatura.

Experimenteaza luxul de a te relaxa in propria ta casa sau in propria gradina.

Sauna cu infrarosu pentru exterior se integreaza perfect in fiecare gradina moderna sau contemporana.

Thermalux este primul brand care a creat o sauna cu infrarosu de lux, cu un design estetic minim si panouri de incalzire invizibile, introducand conceptul unei noi generatii de saune.

Designul saunei cu infrarosu pentru exterior este acelasi cu versiunea de interior, avand ca plus o izolare suplimenara complet impermeabila.

Exteriorul saunei este acoperit cu foi de aluminiu tratat cu un strat de lac din poliester rezistent la UV, facandu-l impermeabil. In acest fel, sauna ta este pregatita sa faca fata tuturor conditiilor meteorologice.

Pentru finisajul exterior, puteti alege fie un aspect complet de inox, fie puteti alege o culoare din paleta de culori (RAL), imbinand-o perfect cu culoarea si designul casei sau a ferestrelor dumneavoastra.

Interiorul este acoperit cu lemn exotic Termo Ayous, pentru un design elegant. Pentru a perfectiona cu adevarat acest aspect, am dotat sauna cu banci spatioase

Selectam doar cele mai bune panouri de incalzire cu infrarosu si le instalam intr-un mod specific pentru a asigura o temperatura optima.

Galerie foto sauna cu infrarosu pentru exterior


Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta