PUU - Sauna din lemn pentru exterior | FionaSpa Expert

PUU - Sauna din lemn pentru exterior


O adevarata sauna finlandeza din lemn care reflecta complet caracterul gradinii tale. Pentru oricine iubeste materialele naturale, am proiectat „PUU”, cuvant ce se traduce in limba finlandeza „lemn”.

Acest model rafinat este realizat in intregime din lemn termotratat de inalta calitate, in interior si in exterior. Nu mai ramane nimic de facut decat sa va bucurati si sa va relaxati in propria sauna din lemn, cu vedere la gradina dumneavoastra.

Sauna in aer liber PUU din lemn termotratat poate avea una sau doua banci suspendate, realizate din lemn exotic Termo Aroyus. Toate materialele sunt rezistente la caldura si apa, astfel incat sauna dumneavoastra poate depasi cu usurinta toate conditiile meteorologice.

PUU este disponibila si cu front room, dus integrat, spatiu pentru depozitare intr-o singura unitate, putem realiza un concept cu diferite produse de wellness din portofoliul nostru.

Va punem la dispozitie diferite modele de sauna, in nenumarate combinatii. Pe langa sauna finlandeza standard, putem oferi si varianta de bio sauna, cunoscuta si sub numele de Sanarium.

Sauna bio sau Sanarium este o sauna usor calda, cu temperaturi tipice intre 45 si 60 de grade Celsius. Umiditatea este in general intre 50 si 70 la suta. Infuziile de aroma sunt tipice saunei bio. Sauna bio mai este numita si sauna moale sau sauna blanda din cauza climei. Se simte ca o caldura tropicala, spre deosebire de sauna finlandeza uscata.

Cuptoarele bio pe care le folosim iti ofera asadar o solutie 3 in 1. Puteti avea o sauna finlandeza uscata, o baie Bio sau tropicala si o baie de aroma, totul poate fi in combinatie cu infrarosu.

In interiorul saunei, puteti alege fie o soba electrica, fie o soba de lemn, astfel incat sa va puteti bucura intens de caldura placuta si de sunetele linistitoare ale trosnetului focului din fundal.

Este dotata cu unul sau doua geamuri panoramice, in functie de dorinta dumneavoastra, astfel incat sa puteti privi apusul ore intregi.

Galerie foto PUU - Sauna din lemn pentru exterior


Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta