Cada cu hidromasaj Drop X | FionaSpa Expert

Cada cu hidromasaj Drop X


Cel mai recent model de jacuzzi in aer liber, ofera o experienta de relaxare de lux fara egal.

Cu un spatiu incapator pentru pana la opt persoane (pe 6 dintre locuri hidromasajul este particularizat), de 46 de duze de apa pentru masaj, aceast jacuzzi de ultima generatie reprezinta elita absoluta cu detalii minimaliste specific brand-ului design Drop Design Spa. Vine cu toate facilitatile, inclusiv un panou de control si un sistem de ozonizare.

In forma de picatura, jacuzzi-urile brand Drop Design Spa sunt inspirate de natura frumoasa a Finlandei, iar designul lor minimalist a fost creat de designerul finlandez Nikolai Ruola. Acestea se integreaza perfect in orice spatiu exterior si pot fi incorporate intr-o terasa pentru un aspect si mai discret si se adreseaza si arhitectilor ce vor sa dea un plus valoare proiectelor adresate zonei spa.

Conceptul Drop a luat nastere in Finlanda. Toate modelele de jacuzzi sunt atat proiectate cat si fabricate in Finlanda.

Exista putine lucruri mai placute decat sa te lasi sa te scufunzi in apa fierbinte aburinda care iti hraneste mintea si corpul, sa respiri si sa oferi corpului o pauza de la cerintele vietii tale agitate. Chiar acolo, chiar in afara casei tale frumoase, inconjurat de cei dragi si simtindu-te perfect, relaxat si prezent in momentul de fata

Poate ai putea sari intr-una dintre aceste ''picaturi'' Drop chiar azi!

O meriti!


Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta