Caracteristici - Simtul Culorii | Fiona Spa Expert

Simtul culorii

Transforma cada cu hidromasaj intr-un centru de cromoterapie relaxant

Color Sense transforma cada cu hidromasaj intr-un veritabil centru de cromoterapie, oferind terapie de wellness bazata pe efectele pozitive ale culorii asupra sanatatii si calitatii vietii oamenilor. Drept urmare, Aquavia Spa a echipat unele dintre modelele sale de cada cu hidromasaj cu un sistem de iluminare care utilizeaza spoturi LED multiple pentru a proiecta culoarea aleasa sau o secventa de lumini cu o gama de culori alternante (comutare directa sau tranzitii de culoare), cu scopul de a crea o conexiune intre culoare, mintea si corpul tau.

Un numar tot mai mare de experti sustin ca culoarea si stimularea vizuala prin frecventele de culoare sunt capabile sa imbunatateasca sanatatea oamenilor si chiar sa previna bolile, pe langa faptul ca ofera beneficii emotionale precum reducerea stresului si stimularea creativitatii.

Cazile noastre cu hidromasaj cu Color Sense au spoturi LED in jurul marginii comenzilor in diferite locatii sub apa. Asadar, pe langa caracteristicile de cromoterapie, aspectul cazii cu hidromasaj este spectaculos atunci cand luminile din jurul ei sunt estompate sau stinse.

Cerere oferta
Cerere oferta