Cada cu hidromasaj Velvet Spa | FionaSpa Expert

Velvet Spa

Cada cu hidromasaj de inalta performanta XXLCada cu hidromasaj din seria Premium Spa
Dimensiuni: 233 x 233 x 91cm
Numar locuri: 5 (3 sezut + 2 sezlong)

Descarca prezentarea - PDF

Velvet Spa este o cada cu hidromasaj pentru 5 persoane, conceputa pentru a maximiza spatiul si a profita la maximum de acesta. Distributia locurilor este foarte asemanatoare cu Essence, din aceeasi colectie si, de asemenea, pentru 5 persoane, desi are mult mai mult spatiu.

Velvet Spa este conceputa pentru persoanele care cauta un masaj eficient, fara limitari de spatiu. De asemenea, este grozav pentru a impartasi momente placute cu oaspetii, cu o spatiu confortabil pentru a pastra distanta daca este necesar. Este, de asemenea, cea mai adanca cada cu hidromasaj Aquavia Spa pentru uz rezidential.

Spa Velvet are doua sezlonguri fata in fata in forma de L, astfel incat ocupantii sa poata mentine un contact vizual bun fara ca picioarele sa se atinga, datorita spatiului amplu si separarii celor doua sezlonguri cu compartimentul pentru filtru. Este echipat cu 52 de jeturi de hidroterapie si un aranjament extraordinar de 16 duze de aer cald presurizat (bule), care folosesc Sistemul Relax Impact de la Aquavia Spa pentru a impacta fesele si muschii picioarelor si apoi scufunda corpul intr-o mare de bule relaxante.

Ca si celelalte cazi cu hidromasaj din seria Premium, caracteristicile sale de hidroterapie pot fi completate cu cromoterapie (lumina colorata constanta sau alternanta secvential) sau aromoterapie (eliberand in aer parfumuri exclusive in bule, fara a murdari apa). Exista si o optiune de terapie prin muzica, cu instalarea unui sistem complet de sunet Surround Bluetooth Audio controlat de pe orice dispozitiv mobil.

Spa Velvet are si optiunea EcoSpa, cu izolatie termica care reduce consumul de energie cu 69%. Si aceste economii pot fi sporite, in special pentru instalatiile exterioare, cu Nordic Insulation System (un sistem de izolatie foarte avansat care garanteaza economii de 80% pentru a mentine temperatura apei la 38ºC in conditii extreme de pana la -15ºC).

Sa alergi sau sa mergi cu bicicleta in mijlocul iernii, sa te intorci acasa si sa-ti refaci fortele si sa te incalzi in Spa Velvet.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Elemente finisaje exterior (cabinet)


Caracteristici


metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
wooder-198×99
Woodermax
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
blue-connect-plus-aquavia-spa-198×99
Blue Connect Plus
water-care-198×99
Water Care
ecospa-198×99
EcoSpa
europe-198×99
Fabricat in Europa
energy-saving-198×99
Husa economisire energie
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pure-198×99
Pure Line Lighting
pump-198×99
Silent Pump
clean-water-198×99
Clean Water
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
relax-198×99
Relax Impact System

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta