Cada cu hidromasaj Sundown | FionaSpa Expert

Sundown Spa

Cada de hidromasaj circularaCada cu hidromasaj din seria Aqualife Spa
Dimensiuni: Ø205 cm
Numar locuri: 5 (5 sezut)

Descarca prezentarea - PDF

Spa Sundown este modelul cu forma rotunda din seria Aqualife, o cada cu hidromasaj pentru 5 persoane, cu suficient spatiu (2,05 m in diametru) pentru a impartasi momente relaxante si fericite in familie sau cu prietenii apropiati.

Acest format este ideal pentru a discuta cu tovarasii tai in cada cu hidromasaj, la fel ca mesele rotunde din restaurante.

Modelul standard vine cu aceleasi dotari ca si celelalte cazi cu hidromasaj din seria Aqualife. Sundown Spa este echipat cu 22 de jeturi de apa si 10 jeturi de aer cald, dispuse in cele 5 pozitii diferite de masaj in fiecare dintre scaunele sale, toate putand fi reglate folosind propriul sistem de panou de control Balboa. Rezultatul este un masaj complet al picioarelor, feselor si spatelui.

Include, de asemenea, o lumina LED pentru cromoterapie si un sistem simplu si convenabil de aromoterapie, precum si optiunea de a adauga sistemul Audio Bluetooth cu echipament de sunet de inalta calitate controlat de pe orice dispozitiv mobil. Spa Sundown este disponibil in 3 culori diferite si doua tipuri de lemn pentru dulap. De asemenea, il puteti cumpara fara dulap pentru a-l incadra in pamant sau pentru a-l acoperi, in interior sau in exterior, si va veni in continuare cu cadrul sau robust din metal (Metal Frame de la Aquavia Spa) si sistemul de izolare termica.

O cada cu hidromasaj cu o forma cu totul speciala

Spa Sundown are o forma foarte interesanta pentru casa dumneavoastra deoarece forma circulara si aspectul ascutit il fac piesa centrala a oricarui spatiu. Cazile cu hidromasaj circulare sunt recomandate in mod special pentru utilizare ca element central intr-un spatiu mare. In calitate de membru al gamei Aqualife Spa, are un raport calitate-pret imbatabil si caracteristici lider pe piata in segmentul de cada cu hidromasaj portabil.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Elemente finisaje exterior (cabinet)


Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta