Cada cu hidromasaj Soft Spa | FionaSpa Expert

Soft Spa

Pur si simplu senzationalCada cu hidromasaj din seria Premium Spa
Dimensiuni: 216x216x90cm
Numar locuri: 6 (5 sezut + 1 sezlong)

Descarca prezentarea - PDF

Soft Spa este o cada cu hidromasaj foarte populara, una dintre cele mai vandute de la Aquavia Spa. Cu designul sau incantator, versatilitatea, caracteristicile remarcabile si ergonomia, nu este de mirare ca are o cerere foarte mare. De-a lungul anilor, am reusit sa imbunatatim fiecare dintre aceste aspecte pentru uz rezidential si familial, fara a sacrifica nicio parte a esentei sale.

Spatiul sau interior de 216x216cm pot incapea confortabil 6 persoane ce se pot bucura de un circuit complet de masaj, pe tot corpul, cu efect lipoactiv si relaxant, datorita celor 44 de jeturi de hidroterapie si 10 jeturi de aer cald presurizat. Si sa nu uitam de puterea mare furnizata de cele 4 pompe separate (2 pentru jeturi de apa, 1 pentru bule de aer, 1 pentru filtrare ultra-silentioasa).

Caracteristici de top

 • Fara indoiala, caracteristicile sale incredibile – atat standard, cat si optionale – va permit sa va bucurati de experienta oferita de aceasta cada cu hidromasaj singur sau in grup.
 • Aromoterapie: Aceasta caracteristica adauga parfumuri placute bulelor de aer ale cazii cu hidromasaj, pentru a va bucura maxim de experienta cazii cu hidromasaj.
 • Tratament cu ultraviolete: apa limpede, inodora, fara iritanti pentru foarte mult timp. Utilizeaza o lumina ultravioleta pentru a distruge bacteriile si alti germeni prezenti in apa.
 • Sistem de cromoterapie Color Sense cu 5 spoturi LED subacvatice si secvente de culori alternante (fara sau fara tranzitii) pentru a evoca senzatii unice in timp ce faci baie.
 • Si caracteristicile optionale...
 • Surround Bluetooth Audio: 4 difuzoare puternice cu o calitate excelenta a sunetului si un subwoofer pentru rezonanta bas, cu un sunet surround incredibil, controlat de pe orice mobil.
 • Panou tactil Wi-Fi pentru a controla de la distanta toate functiile cazii cu hidromasaj.
 • Blue Connect: Aceasta analizeaza calitatea apei si indica ce substante chimice sunt necesare pentru cada dvs. cu hidromasaj.
 • EcoSpa: Acest sistem suplimentar de izolare va permite sa mentineti temperatura apei in timp ce faceti economii de energie de 69%, chiar si la temperaturi extreme de -25ºC.
 • Nordic Insulation System: Izolatie termica care ofera economii de 80% in timp ce mentine apa la 38ºC, chiar si in conditii extreme de exterior de -15ºC.
 • Fara indoiala, cada cu hidromasaj Soft este un model din colectia noastra Premium care a reusit sa ramana pe varful podiumului datorita calitatii remarcabile, caracteristicilor si, mai ales, senzatiilor de nedescris de care se bucura toti cei care o folosesc.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Elemente finisaje exterior (cabinet)


Caracteristici


metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
wooder-198×99
Woodermax
pure-198×99
Pure Line Lighting
blue-connect-plus-aquavia-spa-198×99
Blue Connect Plus
water-care-198×99
Water Care
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta