Cada cu hidromasaj Round 2 | FionaSpa Expert

Round 2 Spa

O experienta completaCada cu hidromasaj din seria Built-In Spa
Dimensiuni: Ø 205cm
Numar locuri: 5 (5 sezut)

Descarca prezentarea - PDF

Spa Round 2 este o cada cu hidromasaj incorporata sau semi-incorporata, sub forma rotunda, pentru 5 persoane, conceputa pentru a crea o atmosfera relaxanta intre prieteni sau familie, cu tranzitii usoare intre pozitii, fiecare avand un tip diferit de masaj.

Una dintre cele mai populare caracteristici ale sale sunt scarile interioare, care faciliteaza intrarea si iesirea. Este de la sine inteles ca a detine Spa Round 2 are ca rezultat a avea o experienta completa.

Round 2 Spa este adesea instalat in aer liber in zona piscinei, incorporat in gradina (in pamant) sau acoperit si instalat deasupra solului pentru a facilita vizibilitatea din interior. Cu structura sa din metal galvanizat anticoroziv, nedeformabil, este o cada cu hidromasaj special conceputa pentru a fi construita in pamant sau acoperita, astfel incat echipamentul sau de pompare, masaj, incalzire si filtrare este complet exterior si este furnizat separat cu controlul corespunzator. Este indicat sa optati pentru ozonator, aflat in portofoliul brand-ului de Aquavia Spa, pentru o filtrare perfecta.

Desi este foarte des instalat in aer liber, este, de asemenea, o alegere buna pentru utilizare in interior, chiar si uneori impreuna cu alte echipamente de wellness, cum ar fi saunele si baile de aburi. Are 30 de puncte de masaj, cu 20 de jeturi de apa si 10 duze de aer cald controlate de Relax Impact System, care cu efect asupra muschilor picioarelor si feselor. Cada cu hidromasaj include un spot LED multicolor pentru a spori momentul de wellness cu o componenta puternica de cromoterapie.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Categorii asociate:

Jacuzzi exterior,, Jacuzzi Aquavia

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta