Cada cu hidromasaj Oasis 40 | FionaSpa Expert

Oasis 40 Spa

Dotari de exceptieCada cu hidromasaj din seria Professional Spa
Dimensiuni: Ø 250cm
Numar locuri: 6 (6 sezut)

Descarca prezentarea - PDF

Spa Oasis 40, face parte din seria Professional, brand Aquavia Spa, este un model extrem de practic, de dimensiuni rezonabil de mare (2,5 metri in diametru) si cu spatiu pentru 6 persoane. Dimensiunea sa, performantele sale extraordinare, designul sau exceptional si varietatea de finisaje din mozaic vitros il fac potrivit pentru multe spatii si decoruri, atat comerciale, cat si rezidentiale high-end.

Cu cele 26 de jeturi de apa si 12 jeturi de aer cald presurizat (Relax Impact System dezvoltat de Aquavia Spa), cada profesionala Spa Oasis 40 are 6 configuratii diferite pentru fiecare pozitie, astfel incat daca este folosita simultan de mai putini ocupanti, acestia pot primi complementar hidromasaje. Are, de asemenea, o lumina LED cu cromoterapie si optiunea de a actualiza finisajele accesoriilor la un finisaj inoxidabil. La fel ca toate cazile cu hidromasaj din seria sa, este o cada cu hidromasaj cu preaplin, care asigura ca apa este intotdeauna la nivelul maxim, indiferent de cate persoane sunt in cada cu hidromasaj. Spa Oasis 40este o oportunitate grozava de a cumpara o cada cu hidromasaj care este intotdeauna gata de functionare, cu apa curata si cristalina (cu optiunea de adaugare a unui ozonator) la functionare maxima, pentru a adauga o valoare enorma unitatii, afacerii sau spatiului dvs.

Modelele profesionale brand Aquavia Spa sunt concepute pentru utilizare intensiva recurenta, cu o fiabilitate ridicata si o garantie ca nicio alta pe piata. Cadrul sau metalic anticoroziv si nedeformabil are o garantie de 15 ani, desi nu am detectat probleme in afara acestui interval de timp. Mai mult decat atat, echipamentul sau extern de pompare, incalzire si filtrare este pe deplin fiabil, cu linistea sufleteasca de a fi fost dezvoltat si fabricat exclusiv de Aquavia Spa.

Spa Oasis 40 este un exemplu excelent al acestei puteri garantate si performante ridicate, precum si eficienta energetica atenta, care poate fi completata de un capac izotermic pentru a preveni pierderile de caldura atunci cand cada cu hidromasaj este in standby sau cand unitatea este inchisa sau iesita. de serviciu. Profesionistii Aquavia Spa, cu experienta lor vasta si pregatirea excelenta, pot recomanda cele mai bune practici pentru a asigura economii maxime de energie cu cada cu hidromasaj.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta