Cada cu hidromasaj Nice Spa | FionaSpa Expert

Nice Spa

Estetic si ergonomicCada cu hidromasaj din seria Premium Spa
Dimensiuni: 216x216x90cm
Numar locuri: 5 (4sezut + 1sezlong)

Descarca prezentarea - PDF

Spa Nice inseamna combinatie exceptionala de design estetic si ergonomie, oferind un sentiment general de bunastare si satisfactie.

Aceasta cada cu hidromasaj pentru 5 persoane, cu 4 locuri confortabile si un sezlong spectaculos, este solutia ideala pentru oricine cauta o cada cu hidromasaj cu caracteristici excelente, estetica impecabila si putere mare. Ca atare, cada cu hidromasaj Nice este unul dintre cele mai puternice modele Aquavia Spa, cu doua pompe de hidromasaj separate, o pompa cu jet de aer si pompa exclusiva de filtrare silentioasa (Silent Pump). Spa Nice are tot ce aveti nevoie pentru a va imbunatati calitatea vietii.

Impartaseste-ti cele mai bune momente in familie, in cuplu sau cu prietenii in Spa-ul tau Nice. Are 54 de jeturi de apa din otel inoxidabil care pot fi reglate in intensitate si directie si 12 duze de aer cu Sistemul Relax Impact care va relaxeaza minunat muschii si scufunda corpul intr-o mare de bule. Si are valoarea adaugata a sistemului Flexible Massage care foloseste secvente de hidromasaj pentru a emula mainile unei maseuz, cu optiunea de reglare a intensitatilor, intervalelor si duratei. In plus, sezlongul sau extinde masajul de la gat pana la degetele de la picioare si creeaza momente de wellness absolut magice, de bunastare si relaxare totala.

Cada cu hidromasaj Nice isi tine numele, este draguta. Desi alte cuvinte ar putea fi folosite in egala masura pentru a descrie aceasta cada cu hidromasaj: placut, bland, simpatic, dulce, placut, subtil, dragut. Spa Nice le are de toate, cu o serie de detalii care il fac cu adevarat special, incepand cu finisajul exterior Woodermax, exclusiv in seria Premium (cabinet exterior fara suruburi, complet neted si realizat dintr-un material extraordinar de rezistent). Din exterior, puteti vedea cele doua cascade elegante extinzandu-se din doua dintre pozitiile sale de cap. Celelalte trei au tetiere confortabile. Formele ergonomice si undele subtile ale interiorului ii confera o senzatie placuta, sporita de iluminarea subacvatica cu LED (optiune de adaugare a pana la 5 spoturi ale sistemului de cromoterapie Color Sense) si finisajul din otel inoxidabil pe duze si jeturi, toate vin impreuna pentru a crea un design foarte bun.

Oricare dintre caracteristicile exclusive Aquavia Spa poate fi adaugata optional la Spa Nice, asa cum este cazul tuturor modelelor din seria Premium Spa. Rezultatul anilor de cercetare si imbunatatirea constanta a experientei utilizatorului este la indemana dumneavoastra, pentru a face din casa dvs. un refugiu de bunastare si confort.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Elemente finisaje exterior (cabinet)


Caracteristici


metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
wooder-198×99
Woodermax
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
blue-connect-plus-aquavia-spa-198×99
Blue Connect Plus
water-care-198×99
Water Care
ecospa-198×99
EcoSpa
europe-198×99
Fabricat in Europa
energy-saving-198×99
Husa economisire energie
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pure-198×99
Pure Line Lighting
pump-198×99
Silent Pump
clean-water-198×99
Clean Water
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
relax-198×99
Relax Impact System

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta