Cada cu hidromasaj Menorca | FionaSpa Expert

Menorca Spa

Relaxare in familieCada cu hidromasaj din seria Built-In Spa
Dimensiuni: 216x216x90cm
Numar locuri: 5 (3 sezut + 2 sezlong)

Descarca prezentarea - PDF

Menorca este una dintre cele mai minunate si ospitaliere insule din lume, iar numele acestui model nu este o coincidenta. Aceasta este o cada cu hidromasaj fantastica din seria Built-In, complet integrata in pamant si cu siguranta va incanta toti membrii familiei. O excursie in Menorca fara a iesi din casa!

In total 5 persoane, 2 pe locuri intinse si 3 pe locurile din sezut cu tetiere, vor fi norocosii care se vor bucura de cele 44 de puncte de masaj (32 jeturi de hidromasaj si 14 duze de aer) oferite de diversificatele jeturi de hidromasaj localizate si presurizate: masaj rotativ pentru drenaj, anti -masaj de stres, masaj picioare. Un veritabil spa la nivelul solului in gradina dumneavoastra sau in spatiul exterior.

Finisaje de inalta calitate

Acest model combina materiale de inalta calitate cu un cadru interior robust. Printre optiunile standard incluse: cadru metalic galvanizat, panou de control digital, 1 spot LED, capac de economisire a energiei si sistemul Clean Water, care pastreaza apa curata pentru o perioada lunga de timp. Sistemul de dezinfectare cu UV si pompa de recirculare fac posibil ca ozonul sa fie prezent in apa in mod continuu pentru a elimina orice bacterie. Rezultatul este o apa imbatabil de limpede, precum si conditii sanitare mai bune.

Sa nu uitam de caracteristicile optionale care pot fi adaugate: 2 spoturi LED, Surround Bluetooth Audio, Wi-Fi Touch Panel, EcoSpa, Nordic Insulation System. Acestea sunt optiuni de personalizare pentru a va oferi o cada cu hidromasaj care este cu adevarat pe placul dumneavoastra si cu adevarat durabil.

Pe scurt, Menorca Spa este o cada cu hidromasaj extrem de practica, cu caracteristici remarcabile, este foarte compacta ca dimensiune (216x216x90cm) si un raport calitate-pret excelent. Fara indoiala, o cada cu hidromasaj conceputa pentru familiile care doresc sa se relaxeze si sa impartaseasca momente si experiente de neuitat, acasa. Exact ca in Menorca!

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Categorii asociate:

Jacuzzi exterior,, Jacuzzi Aquavia

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta