Cada cu hidromasaj Martinique | FionaSpa Expert

Martinique Spa

Cea mai profesionala cada de hidromasajCada cu hidromasaj din seria Professional Spa
Dimensiuni: Ø 250cm
Numar locuri: 6 (6 sezut)

Descarca prezentarea - PDF

Martinique Spa este o cada cu hidromasaj rotunda de dimensiuni rezonabile (2,5 metri in diametru) si este cea mai populara cada cu hidromasaj profesionala pentru uz comercial brand Aquavia Spa.

Este o cada cu hidromasaj pentru 6 persoane care poate fi instalata cu usurinta fie in interior, fie in exterior, in afaceri deschise publicului sau in zone rezidentiale private.

Spa Martinique ofera toate tipurile de hidromasaj folosind Sistemul Relax Impact conceput de inginerii Aquavia Spa, cu cromoterapie LED optional (sau spot subacvatic alb in modelul standard), printre alte optiuni. Are un total de 8 jeturi de apa pentru hidroterapie (indreptate spre spatele tau), cu trei layout-uri diferite distribuite intre cele 6 pozitii si 12 duze de aer cald presurizat. Este un produs general excelent pentru o gama foarte larga de utilizatori.

Spa Martinique este un model de baza din gama profesionala. Nu este varful de linie in ceea ce priveste puterea sau varietatea de jeturi, duze sau pozitii de masaj, dar este totusi cel mai popular deoarece este un produs practic, accesibil si foarte fiabil. Este o alegere inteligenta daca sunteti in cautarea unui bun complement pentru ingrijirea personala, sport sau afacerea sau unitatea hoteliera, sau daca doriti hidroterapie profesionala la domiciliu, cu o performanta ridicata chiar si in cazul unei ocupatii mari si al utilizarii intensive.

Sistemul de filtrare extern recomandat de Aquavia Spa include optiunea de adaugare a unui dozator automat de clor si control al pH-ului apei, precum si a unui ozonator pentru o purificare mai rapida si eficienta a apei. O alta optiune de economisire a energiei este sa achizitionati o husa izoterma pentru cada cu hidromasaj, care ajuta apa sa-si mentina temperatura.

Elemente finisaje interior


Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta