Cada cu hidromasaj Mallorca | FionaSpa Expert

Mallorca Spa

Hidromasaj de cea mai buna calitateCada cu hidromasaj din seria Built-In Spa
Dimensiuni: 216x216x90cm
Numar locuri: 6 (5 sezut + 1 sezlong)

Descarca prezentarea - PDF

Ar fi minunat sa calatoresti in Mallorca, citand versurile unui cantec spaniol popular. Cu Spa Mallorca, minunea este acasa. Acesta este modelul de familie perfect pentru oricine doreste sa detina o cada cu hidromasaj incorporata sau semi-incorporata pentru gradina, terasa sau oriunde in interiorul casei. Cele 6 locuri, dintre care unul este un sezlong confortabil, fac din aceasta cada cu hidromasaj o alegere excelenta pentru a impartasi sesiunile de hidroterapie in familie, cu prietenii sau singur.

Spre deosebire de alte cazi cu hidromasaj portabile care pot fi achizitionate fara cabinet (exterior), Spa Mallorca (si celelalte doua din seria Built-in Spa de la Aquavia Spa) este special conceputa pentru a fi incorporata in pamant, astfel incat toate echipamentele sale sunt furnizate in format extern: pompa de hidromasaj, pompa de injectie de aer, pompa de filtrare cu filtru de nisip si incalzitor de apa, precum si panou de control pentru reglarea tuturor functiilor sale. Aquavia Spa recomanda adaugarea unui ozonator pentru a simplifica procesul de intretinere a apei. In orice caz, utilizatorii isi pot construi propriul kit tehnic in functie de preferintele si nevoile lor.

Cada cu hidromasaj are 21 de jeturi de apa si 16 duze de aer, toate cu finisaj inoxidabil, trei tetiere pentru a imbunatati confortul sezlongului si a doua dintre locurile acestuia si o cascada la una dintre pozitiile capului pentru a finaliza un circuit de hidroterapie foarte cuprinzator. Acest membru al seriei Built-in Spa include un proiector pentru sesiunile de cromoterapie si se poate adauga o husa izoterma pentru a mentine temperatura apei si a economisi energie.

Spa Mallorca este un model robust cu structura metalica anticoroziva, nedeformabila, la fel ca toate cazile cu hidromasaj brand Aquavia Spa. Brand-ul Aquavia Spa are in portofoliu cele mai fiabile cazi cu hidromasaj incorporate atunci cand discutam despre wellness, confort si relaxare.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Categorii asociate:

Jacuzzi exterior,, Jacuzzi Aquavia

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta