Cada cu hidromasaj Lounge City | FionaSpa Expert
Cada cu hidromasaj Lounge City

Cadă cu hidromasaj Lounge City

Intim si seducatorCada cu hidromasaj din seria Exclusive Spa
Dimensiuni: 198 x 198 x 76 cm
Numar locuri: 5( 3 sezut + 2 șezlonguri)

Descarca prezentarea - PDF

Modelul Lounge City este vârful de gamă al căzilor cu hidromasaj care maximizează fiecare spațiu: ideal pentru patru persoane, dar oferind cinci poziții distincte de hidromasaj, într-un corp compact (sub 2 x 2 metri), cu înălțimea proiectată să se potrivească sub toate ușile (76 cm). Cu alte cuvinte, poate fi integrat în orice locuință sau încăpere fără a necesita o macara.

Fiind membru de seamă al familiei Exclusive Spa de la Aquavia, Cada cu Hidromasaj Lounge City îmbină estetica, performanța excepțională și fiabilitatea maximă. Designul său minimalist, liniile drepte și corpul transparent sunt gândite să ducă locuințele exclusiviste la un nivel superior. Este "Rolls Royce"-ul relaxării, sănătății și stării de bine, constituind totodată un element de valoare extraordinară în orice casă.

Cu 45 de puncte de masaj (33 de jeturi de hidromasaj și 12 duze de aer comprimat), Cada cu Hidromasaj Lounge City oferă o sesiune completă și versatilă de relaxare: trei scaune cu aranjamente diferite pentru spate și două șezlonguri care completează varietatea de configurații pentru picioare. Toate acestea într-o unitate perfectă, cu un design inovator și dotări de ultimă generație.

O experiență de hidromasaj pentru toate simțurile cu modelul Lounge City


Liniște desăvârșită. Lumini stinse. În interiorul său strălucesc luminile LED ale sistemului de cromoterapie Colour Sense. Muzică aleasă cu grijă pentru fiecare preferință, izolată de agitația cotidiană, este timpul să te lași purtat de experiența în Cada cu Hidromasaj Lounge City. Nu trebuie să-ți faci nicio grijă în privința calității apei, aceasta este întotdeauna limpede și, datorită dispozitivului de tratament cu ultraviolete (dezinfectare prin lumină ultravioletă), utilizează cu 80% mai puține produse chimice. Nimic nu poate merge greșit. Cada cu Hidromasaj Lounge City se integrează perfect în ritmul nostru aglomerat de zi cu zi. Oferă un refugiu în timp și spațiu. Se adaptează cu ușurință la orice mediu, cu linia sa minimalistă personalizabilă, disponibilă în patru finisaje diferite. Ocupă minim spațiu, oferă garanție maximă și eficiență de neegalat: în plus față de capacul său ecologic, sistemul EcoSpa asigură economii de energie de 69% chiar și în condiții de temperaturi extreme de până la -15 grade Celsius.

Vremurile se schimbă și viitorul este incert. Achiziționarea unei căzi cu hidromasaj este o decizie importantă, iar optarea pentru un model cu caracteristici de cea mai înaltă calitate, precum Cada cu Hidromasaj Lounge City, va fi întotdeauna o investiție excelentă.

Elemente finisaje interior


Elemente finisaje exterior


Cada cu hidromasaj Lounge City - Descopera gama premium FionaSpa

Cada cu hidromasaj Lounge City - Descriere

Caracteristici


metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
wooder-198×99
Woodermax
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
ecospa-198×99
EcoSpa
europe-198×99
Fabricat in Europa
energy-saving-198×99
Husa economisire energie
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pure-198×99
Pure Line Lighting
pump-198×99
Silent Pump
clean-water-198×99
Clean Water
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
relax-198×99
Relax Impact System

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta