Cada cu hidromasaj Lounge | FionaSpa Expert
Cada cu hidromasaj Lounge

Cadă cu hidromasaj Lounge

Intim si seducatorCada cu hidromasaj din seria Exclusive Spa
Dimensiuni: 231 x 231 cm
Numar locuri: 5 (3 sezut + 2 șezlonguri)

Descarca prezentarea - PDF

Noul Lounge Hot Tub este rezultatul evoluției designului Cube Ergo Hot Tub, devenind acum bijuteria coroanei Aquavia Spa. Cu aceleași dimensiuni și concept, Lounge Hot Tub reprezintă o evoluție către un design minimalist cu accente zen, creat pentru a oferi o libertate sporită de mișcare între pozițiile de masaj și pentru a propune o experiență de hidromasaj superioară. Un număr mai mare de jeturi, aranjate în mod diferit, constituie cheia pentru ca utilizatorii să beneficieze de un masaj perfect.


Lounge Hot Tub este o cadă de hidromasaj de cel mai înalt nivel atât în ceea ce privește designul, cât și beneficiile oferite. Concepută pentru a împărtăși momente de neuitat alături de familie sau prieteni și pentru a amplifica starea de relaxare atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Compusă din trei locuri așezate și două șezlonguri, aceasta impresionează prin designul său excepțional și elegant. Linia sa sofisticată și calitatea materialelor folosite, împreună cu eficiența sa tehnică, o plasează în vârful exclusivist al pieței de cadă de hidromasaj în segmentul rezidențial.

În căutarea hidromasajului perfect cu Lounge Hot Tub


Dacă există perfecțiune în lumea hidromasajului, Lounge Hot Tub se apropie foarte mult de ea. De fapt, unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei evoluții constă într-o distribuție încă mai optimizată a jeturilor de hidromasaj (33) și a duzelor de aer (12), pentru a îmbunătăți experiența atât în zona lombară, cât și la nivelul picioarelor. Fiecare poziție este tratată ca o prioritate, configurând un circuit complet de relaxare și bunăstare.

În calitate de "top-of-mind" al Aquavia Spa, Lounge Hot Tub este dotat cu cele mai inovatoare caracteristici ale brandului: cromoterapia Colour Sense, cu patru lămpi LED ce produc fulgere personalizate; dispozitivul de tratare cu ultraviolete pentru dezinfectarea apei folosind lumină ultravioletă (reducând până la 80% din utilizarea produselor de tratare a apei); filtrul ultrasilent Silent Pump; și revoluționara tehnologie EcoSpa, ce asigură o eficiență energetică remarcabilă (economii de energie de până la 69%, chiar și la temperaturi extreme de până la -15ºC), printre alte aplicații.

Instalare, conectare și uitare


Echipamentul compact este inclus în structura sa metalică anticorozivă și este acoperit de mobilierul exclusiv Woodermax, fără șuruburi. Totul se reduce la instalarea căzii cu hidromasaj, conectarea la sursa de alimentare și nu mai trebuie să vă faceți griji pentru nimic altceva.


Fără îndoială, Lounge Hot Tub este o invitație la bucuria de a trăi momente plăcute și la uitarea de restul. Ne-am dovedit calitatea modelelor noastre, oferind garanții pe termen lung: 15 ani pentru structură, 10 pentru acrilic și 2 pentru orice componentă.

Elemente finisaje interior


Elemente finisaje exterior


Cada cu hidromasaj Lounge - Descopera gama premium FionaSpa

Cada cu hidromasaj Lounge Hot Tube - Descriere

Caracteristici


metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
wooder-198×99
Woodermax
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
ecospa-198×99
EcoSpa
europe-198×99
Fabricat in Europa
energy-saving-198×99
Husa economisire energie
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pure-198×99
Pure Line Lighting
pump-198×99
Silent Pump
clean-water-198×99
Clean Water
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
relax-198×99
Relax Impact System

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta