Cada cu hidromasaj Hydra | FionaSpa Expert
Professional Hydra

Hydra Spa

SpectaculosCada cu hidromasaj din seria Professional Spa
Dimensiuni: 365x280cm
Numar locuri: 13 (13 sezut)

Descarca prezentarea - PDF

Spa Hydra este spectaculos: o cada cu hidromasaj care arata mai mult ca o piscina decat ca o cada cu hidromasaj, cu spatiu pentru 13 persoane. Este comercializata ca o cada cu hidromasaj de mare capacitate, cu performante excelente pentru unitati de wellness si afaceri, unitati de agrement si complexe sportive. Detinerea unei cazi cu hidromasaj precum Hydra inseamna prioritizarea eficientei in situatii cu grad mare de ocupare, mai ales pe plan comercial, unde fluxul este intens.

Aceasta cada cu hidromasaj din seria Professional are un design izbitor care ii confera o prezenta deosebita, sporind in acelasi timp imaginea spatiului sau a unitatii din care face parte. Este o cada cu hidromasaj cu preaplin, cu optiunea de a adauga un rezervor de supratensiune de pana la 2.000 de litri pentru a recupera apa de preaplin prin grila atunci cand sunt mai putine persoane in ea.

La fel ca toate cazile cu hidromasaj din seria Professional Aquavia Spa, Hydra Spa este o cada cu hidromasaj al carei echipament tehnic este instalat in exterior, impreuna cu panoul de control corespunzator pentru a-si regla toate functiile. Aceasta include o pompa de hidroterapie, o pompa de injectie de aer care incalzeste aerul la temperatura apei, un incalzitor puternic de apa si o pompa de filtrare cu filtru de nisip. In plus, Aquavia Spa recomanda un ozonator pentru a imbunatati purificarea apei in situatii de utilizare intensiva. De asemenea, este important sa luati in considerare adaugarea unui capac izoterm pentru a mentine temperatura apei atunci cand cada cu hidromasaj nu functioneaza.

Hydra Spa este o cada cu hidromasaj profesionala de mare capacitate, conceputa pentru toate publicurile tinta, pentru a fi instalata in locatii cu un numar mare de utilizatori precum sali de sport, spa-uri, zone de wellness sau zone de relaxare din hoteluri. Este realizata pentru a rezista la utilizare continua si pentru a functiona la capacitate maxima pentru perioade lungi de timp.

Cu cele 32 de jeturi de hidroterapie si 16 jeturi de aer presurizat (Relax Impact System de la Aquavia Spa), are puterea si fiabilitatea de a garanta un circuit complet de masaj pentru toti ocupantii simultan cu cele patru configuratii diferite de jeturi, distribuite intre cele 13 pozitii ale sale.

Este o cada cu hidromasaj cu performante ridicate si durabilitate garantata, proiectata conform filozofiei de design Barcelona brand Aquavia Spa si complet fabricata, ambalata si testata la sediul Aquavia Spa, fara externalizare. Aceasta garantie este sustinuta de sigiliile de calitate care recunosc excelenta brand Aquavia Spa, asigurand un produs de calitate suprema si fiabilitate dovedita.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta