Cada cu hidromasaj Feel | FionaSpa Expert
Jacuzzi pentru exterior

Feel Spa

Sentiment familiarCada cu hidromasaj din seria Aqualife Spa
Dimensiuni: 216x216x90cm
Numar locuri: 5 (3 sezut + 2 sezlong)

Descarca prezentarea - PDF

Cada cu hidromasaj Feel este o cada cu hidromasaj versatila si practica, ce are dimensiuni foarte compacte, detaliu standard in gama Aqualife. Dispune de 5 pozitii total ergonomice si complet echipate, cu doua sezlonguri confortabile si trei scaune adanci cu tetiere care ii permit sa efectueze cele mai bune masaje. Fara indoiala, Feel Spa este conceput pentru familiile care doresc o cada cu hidromasaj cu caracteristici remarcabile, astfel incat sa se poata relaxa si sa impartaseasca momente bune acasa.

Un total de 32 de puncte de masaj (din care 12 duze de aer) fac, de asemenea, timpul petrecut in cada cu hidromasaj o experienta cu adevarat de neuitat. Este o cada cu hidromasaj incredibil de bine echipata si flexibila: jeturile de hidromasaj de inalta presiune localizate, jeturile de masaj rotative pentru drenaj, jeturile rotative de masaj antistres si jeturile de masaj pentru picioare fac ca Feel Spa sa fie o adevarata cada de hidromasaj acasa, fie ca este pe terasa, in o gradina sau in interior.

Acest model din seria Aqualife combina materiale de inalta calitate cu un cadru robust si componente mecanice si electronice extrem de fiabile. Ca standard, printre altele, Feel Spa dispune de un cadru metalic galvanizat, un panou de control digital, 1 spot LED, un capac de economisire a energiei si sistemul Clean Water, care amesteca continuu ozonul in apa pentru a elimina orice bacterie. Rezultatul este o apa imbatabil de limpede, pe langa conditii sanitare mai bune.

In ceea ce priveste caracteristicile optionale, se poate suplimenta cu 2 spoturi LED, surround Bluetooth Audio, un panou tactil Wi-Fi, Blue Connect, EcoSpa, sistemul de izolare nordic... pentru a va oferi o cada cu hidromasaj cu adevarat personalizata. Una peste alta, Feel Spa este o cada cu hidromasaj de familie cu caracteristici remarcabile, costuri optime de intretinere, durabilitate mare si un raport calitate-pret imbatabil. Fara indoiala, o investitie utila pentru casa.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Elemente finisaje exterior (cabinet)


Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta