Cada cu hidromasaj Essence Spa | FionaSpa Expert

Essence Spa

Ceea ce este esential pentru confort!Cada cu hidromasaj din seria Premium Spa
Dimensiuni: 216x216x90 cm
Numar locuri: 5 (3 sezut + 2 sezlong)

Descarca prezentarea - PDF

Essence este o cada cu hidromasaj bine echipata, cu dimensiuni rezonabile (216×216cm) pentru a profita la maximum de spatiu, oferind utilizatorilor sai o bunastare absoluta si completa datorita celor 2 sezlonguri care se confrunta in forma de L si celor 3 locuri opuse fata de ei.

Este conceput pentru a oferi experiente exceptionale fie pentru grupuri, fie pentru cupluri, cu diferite dispozitii de jeturi si duze in fiecare pozitie pentru a oferi hidromasaje complementare si a facilita deplasarea in spatiu. Hidromasajul se realizeaza pe tot corpul deoarece duzele sunt asezate strategic pe puncte musculare si grupe de muschi. Fara indoiala, Essence Spa va fi cu siguranta un succes, rezultatul anilor de cercetare si dezvoltare (R&D) menite sa imbunatateasca experienta utilizatorului prin design si tehnologie.

Ca orice jacuzzi cu hidromasaj din seria Premium, Essence ofera si acel ceva in plus pe care utilizatorii si-l doresc intotdeauna: finisaje mai bune, mai multe caracteristici si calitatea totala a Aquavia Spa. Aceste elemente le putem gasi in aspectul sau (exterior Woodermax continuu fara suruburi sau alte elemente care ii afecteaza aspectul) si interiorul complet echipat. Are un total de 75 de puncte de masaj, repartizate in 65 de jeturi de masaj cu apa si 10 duze de masaj cu aer; si sa nu uitam de cascada, cele 3 tetiere, 2 fantani cu apa si lumini LED cu rafale de culoare pentru cromoterapie, cu optiunea de a adauga pana la 5 spoturi Color Sense. Are, de asemenea, un cadru metalic anticoroziv si nedeformant, o pompa silentioasa pentru a asigura linistea in timpul filtrarii, filtrare presurizata de inalta performanta, o pompa dubla de injectie de apa pentru putere suplimentara si aromaterapie pentru a va bucura de parfumuri unice care nu murdaresc apa.

Ca si caracteristici optionale, exista sunet surround Surround Audio Bluetooth (controlat de pe orice dispozitiv mobil), panoul tactil Wi-Fi pentru a controla de la distanta toate functiile cazii cu hidromasaj, Nordic Insulation System, un sistem complet de izolare, special conceput pentru orice cald. Cada instalata in aer liber si in medii reci si, in final, Blue Connect care analizeaza calitatea apei si indica ce substante chimice sunt necesare pentru cada dumneavoastra cu hidromasaj.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Elemente finisaje exterior (cabinet)


Caracteristici


metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
wooder-198×99
Woodermax
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
blue-connect-plus-aquavia-spa-198×99
Blue Connect Plus
water-care-198×99
Water Care
ecospa-198×99
EcoSpa
europe-198×99
Fabricat in Europa
energy-saving-198×99
Husa economisire energie
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pure-198×99
Pure Line Lighting
pump-198×99
Silent Pump
clean-water-198×99
Clean Water
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
relax-198×99
Relax Impact System

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta