Cada cu hidromasaj Elegant | FionaSpa Expert

Elegant Spa

Cada de hidromasaj remarcabilaCada cu hidromasaj din seria Professional Spa
Dimensiuni: 211x211cm
Numar locuri: 4 (2 sezut + 2 sezlong)

Descarca prezentarea - PDF

Modelul Spa Elegant este o cada cu hidromasaj absolut remarcabila din seria cazilor cu hidromasaj profesionale, avand un design exclusivist. Cuva este realizata din otel inoxidabil, compusa fiind din doua sezlonguri rafinate cu tetiere de ultima generatie si sistemul sau de preaplin in jurul perimetrului, acoperit de o banda neagra pentru un aspect incredibil de elegant. Spa Elegant este un membru remarcabil al categoriei sale, un distinctiv element pentru afacerea, sediul sau spatiul dumneavoastra. Momentul in care ai o cada cu hidromasaj Elegant Spa este momentul cand ai o garantie a exclusivitatii.

Elegant Spa ste o cada cu hidromasaj pentru 4 persoane, bine echipata cu jeturi de apa (20) si duze de aer (16), conceputa special pentru a spori bunastarea generala a utilizatorilor. Duzele de hidromasaj dispersate strategic pe puncte de muschi si grupe musculare acopera tot corpul, de la zona cervicala pana la gambe si in cazul sezlongurilor, pana la talpile picioarelor.

Versiunea standard a Spa Elegant vine cu un sistem de cromoterapie cu 4 spoturi LED care, impreuna cu lumina reflectata de otelul inoxidabil, transforma momentul de hidromasaj intr-o atmosfera invaluitoare de vibratii bune.

Bazat pe filozofia de design Barcelona Aquavia Spa, modelul Elegant Spa este o cada cu hidromasaj incorporata cu caracteristici de top si o performanta profesionala care nu se demodeaza niciodata. Este un articol care, dincolo de utilitatea si fiabilitatea sa, devine un element vizual uimitor, adaugand distinctie memorabila oricarui spatiu.

La fel ca toate cazile cu hidromasaj din seria profesionala, echipamentul sau tehnic este fabricat intern de Aquavia Spa si este instalat extern cu panoul de control pentru a regla toate functiile cazii cu hidromasaj. Pe langa pompele sale independente de hidromasaj (injectie de aer si filtrare), Aquavia Spa recomanda adaugarea unui ozonator extrem de eficient pentru a mentine rapid si usor apa cristalina, chiar si cu utilizarea intensiva continua a cazii cu hidromasaj, pentru o lunga perioada de timp.

Cu Spa Elegant, afacerea, gradina, penthouse-ul sau iahtul dvs. vor fi schimbate pentru totdeauna. Nimeni nu va putea uita aceasta cada cu hidromasaj generoasa.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta