Swimspa cu hidromasaj Duo | FionaSpa Expert

Duo SwimSpaPiscina cu inot contracurent din seria SwimSpa
Dimensiuni: 600x230x138cm

Descarca prezentarea - PDF

Duo SwimSpa este o piscina all-seasons cu doua zone generoase complet separate, pentru a permite unora dintre voi sa se bucure de varianta „inot”, in timp ce altora se bucura de varianta „cada cu hidromasaj”. Cu alte cuvinte, permite activitate sportiva si relaxare totala intr-un singur loc. Inotati sau relaxati-va!

Swimspa Duo este conceput astfel incat apa din fiecare sectiune diferita sa aiba propria sa temperatura, deoarece exercitiul fizic poate necesita o temperatura mult mai scazuta decat hidromasajul. Asadar, in timp ce unul dintre voi face o baie neintrerupta datorita celor 5 jeturi de inot in contracurent, restul familiei sau prietenilor dvs. pot primi un incredibil de relaxare sau un masaj lipoactiv pe scaunele ergonomice sau pe sezlongul confortabil (toate cu tetiere) in zona de hidroterapie cu posibilitatea de a seta o temperatura diferita in zona de inot si o alta in zona de jacuzzi. De asemenea putem seta cromoterapii diferite.

Pe langa cele 30 de puncte de masaj cu 3 pozitii din sectiunea sa de hidromasaj, dispuse diferit intre sezlong si cele doua scaune, exista 12 puncte grupate intr-o pozitie verticala de masaj in piscina. Aceasta zona separata, care este usor de accesat datorita treptelor sale interioare, va permite, de asemenea, sa participati la diverse discipline de aqua fitness, de la simpla mers in contracurent pana la exercitii folosind o gama completa de accesorii noastre optionale. Are 4 locuri distincte de hidromasaj, astfel te poti bucura de o terapie distincta de hidromasaj dupa fiecare sedinta de inot sau dupa o zi grea. Fiecare loc destinat hidromasajului este proiectat ergonomic si are o configuratie unica a jeturilor; pentru o relaxare totala a corpului vei dori sa le experimentezi pe toate.

Indiferent daca alegi sa faci sport sau doar sa te relaxezi, Duo SwimSpa vine cu functia de cromoterapie Color Sense, cu un total de 5 spoturi LED subacvatice si cu accesoriile aprinse, fie intr-o singura culoare aleasa de utilizator, fie cu secvente multicolore care umplu atmosfera.Merita subliniata optiunea de includere a sistemului Surround Bluetooth Audio: sunet surround la fel ca la cinema, cu un subwoofer cu rezonanta de bas si totul controlat prin Bluetooth de dispozitivul tau mobil.

Duo SwimSpa detine caracteristicile exclusive ale brand-ului Aquavia Spa, care imbunatatesc semnificativ experienta si asigura o durata lunga de viata a acestui echipament exclusiv: dezinfectia apei folosind o lumina ultravioleta (UV), cadrul metalic galvanizat de la Aquavia Spa cu proprietati nedeformante, anticorozive si foarte durabile si optiunea EcoSpa (sistemul de izolare termica care garanteaza economii de energie de 69% la mentinerea apei la 38ºC, chiar si in aer liber si la temperaturi extrem de scazute).

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Elemente finisaje exterior (cabinet)


Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta