Cada cu Hidromasaj Cube Ergo | FionaSpa Expert

Cada cu hidromasaj Cube Ergo Spa

O bijuterie ergonomicaCada cu hidromasaj din seria Exclusive Spa
231x231x78 cm
Numar locuri: 5 locuri (2 sezlong + 3 sezut)

Descarca prezentarea - PDF

Modelul Cube face parte din seria Exclusive, de LUX si vizeaza un spatiu pentru 5 persoane cu 2 sezlonguri si 3 locuri in sezut, cele 28 de jeturi si 14 duze ale sale injecteaza aer cald intr-un circuit complet care depaseste functionalitatea pentru a se concentra asupra emotiilor reale.

Designul sistemului sau de iluminare LED cu cinci spoturi (Colour Sense) si perimetrul frontal iluminat (Pure Line Lighting) fac din aceasta cada cu hidromasaj un centru de cromoterapie senzational, pictand decorul si momentul in nuante transformatoare de culoare.

Mai mult, sistemul de aromoterapie completeaza acest sentiment complet de bunastare prin puterea senzoriala a aromoterapiei: parfumuri eliberate in aer de bule care iti transporta mintea si corpul intr-o noua dimensiune de relaxare.

Intre timp, gama larga de finisaje pentru exterior (solid, de suprafata, grafit, nuc si tunet) inseamna ca va completa frumos orice spatiu. In aceasta atmosfera intima, este esential ca totul sa fie sub control, motiv pentru care Cube Ergo are incorporat sistemul Balboa pentru a controla toate functiile de filtrare, temperatura si nivel de masaj.

Are un filtru cu cartus si tratament cu sistem ultraviolet, sistem avansat de dezinfectie care utilizeaza o lumina ultravioleta (UV) pentru a garanta ca apa ramane curata si proaspata foarte mult timp.

Pe scurt, Cube Ergo este cada cu hidromasaj pentru iubitorii de design care cauta o relatie holistica intre sanatate, confort si emotii.

Cada cu hidromasaj de inalta performanta

Spa Cube este o masina puternica, cu o eficienta extraordinara in toate sensurile cuvantului. Din punct de vedere energetic, izolatia sa EcoSpa poate fi completata cu Sistemul Nordic de Izolatie, recomandat in special pentru instalatiile exterioare si care garanteaza economii de energie de 80% la temperaturi exterioare de pana la -15ºC. De asemenea, este eficient in ceea ce priveste mentinerea apei impecabil de limpede si curata: sistemul sau de filtrare ultrasilentios Silent Pump este completat cu remarcabilul tratament cu ultraviolete, care utilizeaza o lampa cu ultraviolete (UV) pentru a dezinfecta complet apa folosind cu 80% mai putine produse de tratare a apei. S-au dus vremurile cu mirosurile de clor si inrosirea ochilor.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Elemente finisaje exterior (cabinet)


Cada cu hidromasaj Cube Ergo - Descopera gama premium FionaSpa

Cada cu hidromasaj Cube Ergo - Descriere

Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
pure-198×99
Pure Line Lighting
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta