Cada cu hidromasaj Cube | FionaSpa Expert

Cada cu hidromasaj Cube

Cada de hidromasaj perfectaDimensiuni: 231x231x78 cm
Numar locuri: 4 locuri (sezut)
Cada hidromasaj din colectia Exclusive Spa

Descarca prezentarea - PDF

Modelul de jacuzzi Cube face parte din seria de LUX, Exclusive. Cube este o cada cu hidromasaj cu design minimalist si eleganta absoluta.

Nu este usor pentru un design atat de minimalist si elegant sa poata transmite emotii atat de puternice precum Spa Cube. De altfel, cautand sa evoce arta contemporana, Aquavia a decis impotriva unei structuri ergonomice in acest caz, pentru a permite utilizatorilor sa se miste cu libertate totala in spatiul lejer si flexibil de 4 persoane.

Cele 27 de jeturi de apa sub presiune, 12 jeturi de aer cald cu sistemul Relax Impact si toate micile detalii concepute pentru un confort total creeaza o stimulare fizica a unei stari de bine incomparabile.

In plus, sistemul de aromoterapie elibereaza parfumuri in aer pentru a transforma hidromasajul intr-o sesiune de aromoterapie cu adevarat benefica.

Aceste senzatii, impreuna cu sunetul invaluitor al sistemului revolutionar Surround Bluetooth Audio (4 difuzoare de top si un subwoofer puternic), fac din Spa Cube conceptul perfect al starii de bine, indiferent daca vorbim despre o petrecere sau ne referim strict la relaxare.

Caracteristica exclusiva Color Sense, cu 5 spoturi LED multicolore in interiorul cazii cu hidromasaj, infuzeaza apa cu culoarea selectata sau foloseste secvente de cromoterapie special programate pentru o experienta complet unica: Pure Line Lighting sincronizeaza spectacolul de lumini pe intregul perimetru al complexului sofisticat exterior cu puncte LED invizibile. Aspectul este cu adevarat puternic si spectaculos, transformand aceasta lucrare de design avansat intr-un plus remarcabil pentru orice spatiu.

Toate aceste caracteristici sunt controlate folosind panoul nostru Balboa, care poate fi facut si mai sofisticat prin adaugarea controlului Wi-Fi (Wi-Fi Touch Panel), pentru a controla, activa si modifica functiile de baza ale cada cu hidromasaj de la distanta, imbunatatind eficienta energetica si economii de intretinere.

Spa Cube este mai mult decat doar terapeutic sau pur relaxant, este holistic: cauta bunastarea fizica, mentala si emotionala prin intermediul celor cinci simturi.

Din punct de vedere energetic, izolatia sa EcoSpa poate fi completata cu Sistemul Nordic de Izolatie, recomandat in special pentru instalatiile exterioare si care garanteaza economii de energie de 80% la temperaturi exterioare de pana la -15ºC. De asemenea, este eficient in ceea ce priveste mentinerea apei impecabil de limpede si curata: sistemul sau de filtrare ultrasilentios Silent Pump este completat cu remarcabilul tratament cu ultraviolete, care utilizeaza o lampa cu ultraviolete (UV) pentru a dezinfecta complet apa.

Pe scurt, Spa Cube este o cada cu hidromasaj cu adevarat luxoasa si o isprava de design si inginerie, care aminteste de arhitectura minimalista pentru iubitorii de perfectiune pura.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Elemente finisaje exterior (cabinet)


Cada cu hidromasaj Cube - Descopera gama premium FionaSpa

Cada cu hidromasaj Cube - Descriere

Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
pure-198×99
Pure Line Lighting
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta