Cada cu hidromasaj Capri | FionaSpa Expert

Capri SpaCada cu hidromasaj din seria Professional Spa
Dimensiuni: Ø 230cm
Numar locuri: 5 (5 sezut)

Descarca prezentarea - PDF

Spa Capri pentru uz profesional, din seria Professional, este o cada cu hidromasaj pentru 5 persoane cu un circuit complet de relaxare format din 8 jeturi de apa si 10 duze de aer cald, care foloseste Sistemul Relax Impact de la Aquavia Spa pentru a impacta muschii picioarelor si a beneficia de hidromasaj pe tot corpul.

Diferitele pozitii ale cazii cu hidromasaj ofera un circuit complet de relaxare pentru o gama larga de utilizatori, facandu-l o cada cu hidromasaj generala pentru orice tip de utilizare.

Are 8 jeturi de hidroterapie si 10 duze de aer. Este o cada cu hidromasaj cu preaplin, la fel ca celelalte modele din seria Professional brand Aquavia Spa, si vine cu un dren de preaplin estetic care mentine nivelul apei si debitul constant indiferent de numarul de utilizatori din ea, cu un rezervor de supratensiune care se umple automat cand utilizatorii ies.

Spa Capri vine cu un spot LED subacvatic pentru cromoterapie, care scalda apa si atmosfera in lumina in culoarea pe care o alegeti pentru a genera o senzatie invaluitoare de relaxare si deconectare. De asemenea, puteti actualiza jeturile si duzele la un finisaj inoxidabil pentru infrumusetare si puteti adauga o distinctie mai mare celor doua butoane piezoelectrice care fac ca utilizatorii sa porneasca si sa opreasca usor si convenabil functia de masaj.

Spa Capri este o cada cu hidromasaj profesionala care are dimensiuni relativ mici pentru categoria sa comerciala. Cu un diametru de 2,30 m si un design excelent, este o cada cu hidromasaj foarte practica si eficienta, motiv pentru care este alegerea multor unitati comerciale care ofera tratamente de sanatate personala, precum si locuri de cazare high-end si ansambluri rezidentiale. De asemenea, este foarte popular printre utilizatorii rezidentiali privati care doresc puterea si caracteristicile tehnice ale unei cada cu hidromasaj profesionala pentru casa lor.

Elemente finisaje interior


Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta