Cada cu hidromasaj Bali | FionaSpa Expert

Cada cu hidromasaj Bali Spa

Calatoreste in AsiaCada cu hidromasaj din seria Professional Spa
Dimensiuni: Ø 300cm
Numar locuri: 9 (9 sezut)

Descarca prezentarea - PDF

Modelul Bali (care onoreaza insula din Oceanul Indian) poate crea atmosfera perfecta pentru ca oaspetii tai sa simta relaxare completa, wellness si deconectare in cei 3 metri ai sai de diametru. Este o cada cu hidromasaj incorporata cu preaplin, ca toate cazile cu hidromasaj din colectia profesionala a celor de la Aquavia Spa

Cada cu hidromasaj de 9 persoane, spatioasa, are 3 aranjamente usor diferite de jeturi de hidromasaj pentru spate, toate cu jeturi de aer cald pe picioare care folosesc Sistemul Relax Impact de la Aquavia Spa. Include un spot LED subacvatic alb cu optiunea de a adauga o lampa de cromoterapie multicolora. Jeturile si duzele pot fi, de asemenea, modernizate la un finisaj inoxidabil.

Spa Bali este o cada cu hidromasaj din seria Professional ce are caracteristici pentru uz comercial. Cu toate acestea, multe persoane aleg acest model pentru locuinta lor, fie pentru uz interior, fie pentru gradina, veranda sau acoperita pe o terasa mare. Ca membru al seriei Professional sau comerciale, Bali Spa este o cada cu hidromasaj pentru utilizare intensiva, care va oferi o performanta de top si va mentine apa curata, pura si limpede ca cristalul in orice moment.

Pentru a se asigura ca functioneaza fara probleme si eficient, echipamentul sau tehnic este instalat extern. Dezvoltat si fabricat direct si exclusiv de Aquavia Spa, are toata calitatea si fiabilitatea garantate a tehnologiei de inalta performanta. Are o pompa dubla de hidromasaj, un incalzitor de apa puternic si eficient, o pompa de injectie cu aer cald si o pompa de filtrare separata cu un filtru de nisip extrem de eficient. In plus, Aquavia Spa recomanda un ozonator pentru a imbunatati purificarea si dezinfectia apei in situatii de utilizare intensiva.

Cada cu hidromasaj profesionala Bali Spa poate fi un companion excelent de calatorie pentru relaxare si ameliorarea stresului muscular, masaj lipoactiv, corectarea posturii proaste sau ajutand la ameliorarea durerilor musculare care ingreuneaza odihna. Poate fi un instrument social excelent pentru institutiile publice de toate tipurile datorita dimensiunii si aranjamentului circular al scaunelor.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta