Cada cu hidromasaj Aqualife 7 | FionaSpa Expert

Cada cu hidromasaj Aqualife 7 Spa

Spatioasa si multifunctionalaCada cu hidromasaj din seria Aqualife Spa
Dimensiuni: 216x216x90cm
Numar locuri: 5 (4 sezut + 1 sezlong)

Descarca prezentarea - PDF

Aqualife 7 este cea mai mare cada cu hidromasaj din seria Aqualife si cea mai generoasa in ceea ce priveste sacrificarea locurilor de sedere pentru spatiu. Este o cada cu hidromasaj pentru 5 persoane, cu o pozitie configurata ca sezlong complet echipat. Celelalte 4 pozitii sunt scaune confortabile cu mare valoare adaugata: sunt reglabile din punct de vedere al adancimii si inclinarii. Daca vrei sa ai o cada cu hidromasaj de familie care se adapteaza perfect oricarui utilizator si oricarei situatii, Spa Aqualife 7 este pentru tine.

Pe langa caracteristicile celorlalte cazi cu hidromasaj din aceasta serie, Spa Aqualife 7 are mult mai multe jeturi, 56 in total, precum si 2 cascade la nivelul gatului pe doua dintre scaune. Celelalte trei locuri au tetiere pentru a spori confortul lor. Exista, de asemenea, diferite programe de masaj pentru un hidromasaj complet al tuturor punctelor importante ale spatelui, bratelor, feselor, picioarelor si picioarelor, precum si accesorii optionale precum cele trei lumini LED folosite pentru cromoterapie (cu 2 mai multe decat celelalte modele din gama).

Ergonomie aprofundata

Cu Aqualife 7, designerii si inginerii Aquavia Spa au creat cel mai ergonomic model din gama si segmentul sau de piata. Pe langa pozitia dubla in ceea ce priveste inclinarea si adancimea scaunelor, sezlongul este conceput pentru a oferi un hidromasaj pentru o mai mare relaxare si usurinta, precum si actiune lipo.

In afara de diferitele pozitii, unul dintre avantajele combinarii spatiului si designului orientat spre utilizator este libertatea mare de miscare in interiorul acestei cada cu hidromasaj. Este foarte usor sa te deplasezi in diferitele pozitii, ceea ce este un beneficiu imens avand in vedere cat de versatile sunt: ​​2 scaune cu cascade, 2 cu tetiere, fiecare cu adancime si inclinare reglabile, si sezlongul pentru a completa ceea ce este o adevarata hidroterapie domestica. centru.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Elemente finisaje exterior (cabinet)


Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta