Cada cu hidromasaj Aqualife 5 | FionaSpa Expert

Aqualife 5 Spa

VersatilitateCada cu hidromasaj din seria Aqualife Spa
Dimensiuni: 198x198x74cm
Numar locuri: 5 (3 sezut + 2 sezlong)

Descarca prezentarea - PDF

Aqualife 5 este o cada cu hidromasaj practica in ceea ce priveste versatilitatea si dimensiunea sa: are cei mai jos pereti din gama Aqualife (74 cm), ceea ce inseamna ca va intra prin orice usa standard din casa ta. Este un model de 5 persoane pentru familiile care doresc sa cumpere o cada cu hidromasaj cu caracteristici excelente pentru relaxare sau pentru a impartasi momente placute acasa.

Daca aveti nevoie de o cada cu hidromasaj interioara pentru intreaga familie, cu o gama larga de optiuni si combinatii de diferite masaje, Aqualife 5 este pentru dvs. Poti alege sa il instalezi si pe terasa sau in gradina. Indiferent ce ai decide, cele 5 pozitii ale sale cu 5 locuri mari si un sezlong complet echipat il fac perfect pentru a impartasi momente magice cu cei dragi, indiferent de nevoile acestora.

Este o cada cu hidromasaj incredibil de bine echipata si flexibila: jeturile de hidromasaj de inalta presiune localizate, jeturile de masaj rotative pentru drenaj, jeturile rotative de masaj antistres si jeturile de masaj pentru picioare fac din Aqualife 5 un adevarat centru de hidromasaj acasa.

O cada cu hidromasaj avansata din punct de vedere tehnologic

Aqualife 5 are sistemul Relax Impact, care ofera un masaj relaxant prin injectarea de bule direct in cada cu hidromasaj pentru a ameliora stresul muscular la impact. Intre timp, sistemul Clean Water amesteca in mod constant ozonul in apa pentru a elimina orice bacterie. Rezultatul este o apa imbatabil de limpede, pe langa conditii sanitare mai bune pentru o perioada foarte lunga de timp.

Aqualife 5 este o cada cu hidromasaj perfecta pentru a va bucura in familie, cu un raport calitate-pret imbatabil si cu caracteristici profesionale adaptate uzului casnic.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Elemente finisaje exterior (cabinet)


Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta