Cada cu hidromasaj Amazon SwimSpa, In-Ground | FionaSpa Expert

Amazon SwimSpa In-ground

Inot împotriva curentului in varianta de piscina incastrataPiscina cu inot contracurent din seria SwimSpa
Dimensiuni: 500x230x138cm

Descarca prezentarea - PDF

Cada cu hidromsasaj Amazon SwimSpa Inground este versiunea incorporata a spectaculosului model de piscina portabila Amazon SwimSpa, conceput pentru utilizare sportiva in case particulare sau la sali de sport, cluburi sportive sau hoteluri. Amazon este un swimspa spectaculos, care combina o zona de hidroterapie pentru 4 persoane si o piscina conceputa pentru inot fara oprire in contracurent, datorita dimensiunilor sale mari (500x230cm) si puterii celor 5 turboreactoare, care creeaza un curent lipsit de turbulente la viteza selectata de utilizator, pe doua trepte

De asemenea, puteti face exercitii in apa adanca de 1,20 m, ideale pentru aqua fitness sau aqua gym sau pur si simplu mergeti impotriva curentului si profitati de beneficiile cu impact redus pentru articulatii. A detine un SwimSpa de inot precum Amazon Inground inseamna a investi intr-un stil de viata distractiv si sanatos.

Pe langa faptul ca este o piscina ce se poate folosi pe tot parcursul anului, Swimspa Amazon Inground are o performanta impresionanta datorita echipamentelor sale tehnice de mare putere, dezvoltate si fabricate exclusiv de brand-ul Aquavia Spa. Pompa sa tripla de hidromasaj garanteaza calitate maxima a masajului in cele trei pozitii de sedere, dintre care una este un sezlong ergonomic cu tetiere confortabile. Un total de 27 de jeturi de hidroterapie ofera relaxare ajuta la ameliorarea stresului muscular sau pregatesc diferitele grupe musculare pentru tonifiere.

De la sportivi experti la entuziasti si utilizatori de agrement, Amazon SwimSpa este un model cu caracteristici sofisticate si putere mare. Puteti regla sesiunile de inot in contracurent sa fie cat de lungi doriti, in ritmul dorit, astfel incat sa va puteti antrena in confortul casei. De asemenea, aveti optiunea de a adauga KIT-ul de fitness pentru a practica exercitii de aqua gym sau aqua fitness. Pentru cei mai pretentiosi utilizatori care nu cunosc limite, acest SwimSpa are o gama minunata de caracteristici de hidromasaj, realizand un masaj puternic prin jeturi care injecteaza apa de la o pompa tripla de hidroterapie. Achizitionarea unui swimspa este o alegere excelenta pentru a va mentine in forma sau pur si simplu pentru a va concentra asupra sanatatii, bunastarii si calitatii vietii in propria casa.

Elemente finisaje interior


Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta