Cada cu hidromasaj Amazon SwimSpa | FionaSpa Expert

Amazon Swimspa

Inot non-stop, relaxare nesfarsitaPiscina cu inot contracurent din seria Swimspa
Dimensiuni: 500x230x138cm

Descarca prezentarea - PDF

Modelul Swimspa Amazon este spectaculos, combina o zona de hidroterapie pentru 4 persoane si o piscina conceputa pentru inot fara oprire in contracurent, datorita dimensiunilor sale mari (500 x 230 cm) si puterii celor 5 turboreactoare, lipsite de turbulente, care creeaza un inot contracurent curent la viteza selectata de utilizator.

De asemenea, puteti face exercitii in apa adanca de 1,20 m, ideale pentru aqua fitness sau aqua gym sau pur si simplu pentru a merge impotriva curentului pentru a profita de beneficiile cu impact redus pentru articulatii.

Pe langa faptul ca este o piscina pe tot parcursul anului, Amazon SwimSpa are o performanta impresionanta datorita echipamentelor sale tehnice de mare putere dezvoltate si fabricate exclusiv de brand-ul Aquavia Spa. Pompa sa tripla de hidromasaj garanteaza calitate maxima a masajului in cele trei locuri dedicate hidromasajului, dintre care unul este un sezlong ergonomic cu tetiere confortabile. Un total de 26 de jeturi de hidroterapie ofera relaxare, ameliorarea stresului muscular sau pregatesc diferitele grupe musculare pentru tonifiere.

De la sportivi experti la entuziasti si utilizatori de agrement, Amazon SwimSpa este un model cu caracteristici sofisticate si putere mare. Puteti regla sesiunile de inot in contracurent sa fie cat de lungi doriti, in ritmul dorit, astfel incat sa va puteti antrena din confortul casei. Aveti si optiunea de a adauga kit-ul fitness pentru a practica aqua gym sau exercitii de aqua fitness.

Pentru cei mai pretentiosi utilizatori care nu cunosc limite, acest SwimSpa are o gama minunata de caracteristici de hidromasaj, realizand un masaj puternic prin jeturi care injecteaza apa de la o pompa tripla de hidroterapie. Jeturile de hidromasaj sunt dispuse strategic, actionand pe puncte musculare si grupe de muschi.

Elemente finisaje interior (cada de acril)


Elemente finisaje exterior (cabinet)


Caracteristici


europe-198×99
Fabricat in Europa
metallic-frame-198×99
Metalic Structure
barcelona-des-198×99
Barcelona Design
ultraviolet-198×99
UltraViolet Treatment
color-198×99
Colour Sense
aromat-198×99
Aromaterapie
relax-198×99
Relax Impact System
wifi-touch-panel-198×99
Panou Tactil WiFi
audio-bluetoth-198×99
Bluetooth Audio
ecospa-198×99
EcoSpa
logo_nordic-insulation_rgb-gran-198×99
Sistem de izolare Nordic
pump-198×99
Silent Pump
energy-saving-198×99
Husa economisire energie

Articole asociate:

Blog

Cerere oferta
Cerere oferta